Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Η πιο γλυκιά «τρέλα» για μικρούς και μεγάλους
PLUS

Η πιο γλυκιά «τρέλα» για μικρούς και μεγάλους

Αυτό το παγωτό σάντουιτς είναι η λατρεμένη λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους. Όπως φαίνεται και από τη συνταγή της Αργυρώς Μπραμπαρίγου, πρόκειται για μια ιδιαίτερα εύκολη συνταγή με χρόνο προετοιμασίας μόλις δέκα λεπτά. Οι μερίδες είναι περίπου για δέκα άτομα. Διαβάστε ακόμα: Η πιο εύκολη συνταγή για παγωτό καρύδα Υλικά 1 λίτρο παγωτό ½ πακέτο μπισκότα […]

Αυτό το παγωτό σάντουιτς είναι η λατρεμένη λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους.

Όπως φαίνεται και από τη συνταγή της Αργυρώς Μπραμπαρίγου, πρόκειται για μια ιδιαίτερα εύκολη συνταγή με χρόνο προετοιμασίας μόλις δέκα λεπτά.

Οι μερίδες είναι περίπου για δέκα άτομα.

Διαβάστε ακόμα: Η πιο εύκολη συνταγή για παγωτό καρύδα

Υλικά

1 λίτρο παγωτό
½ πακέτο μπισκότα βουτύρου με σοκολάτα
½ φλ. τρούφα
½ φλ. ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς
½ πακέτο μπισκότα βουτύρου

Εκτέλεση

Για το παγωτό σάντουιτς με μπισκότα, θα χρειαστούμε ένα κομμάτι λαδόκολλα και ένα σκεύος τετράγωνο ή μακρόστενο για την κατάψυξη.

Τσαλακώνουμε την λαδόκολλα (για να κάθεται) και την απλώνουμε στο σκεύος. Στρώνουμε εναλλάξ μπισκότα σε μία στρώση. Απλώνουμε το παγωτό σε όλη την επιφάνεια. Καλύπτουμε με μπισκότα και καλύπτουμε με μεμβράνη.

Αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει. Ξεφορμάρουμε και με μεγάλο μαχαίρι κόβουμε σε κομμάτια ανάμεσα στα μπισκότα. Ντύνουμε τα πλαϊνά με τρούφα ή ότι άλλο μας αρέσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις