Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / “Ο Παπασταθόπουλος θα αποκτήσει μεγάλο κίνητρο στην Άρσεναλ”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Ο Παπασταθόπουλος θα αποκτήσει μεγάλο κίνητρο στην Άρσεναλ”

Για την μετεγγραφή που αναμένεται να κάνει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην Άρσεναλ μίλησε στη Bild ο Μίχαελ Σκίμπε. “Αυτό είναι ένα πολύ καλό βήμα για τον Παπασταθόπουλο, γιατί το ήθελε. Αναζητούσε μία νέα πρόκληση σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Μια σκέψη που είχε για περισσότερο από ένα χρόνο. Θα αποκτήσει ένα μεγάλο κίνητρο από την ένταξή […]

Στην Άρσεναλ ο Παπασταθόπουλος

Για την μετεγγραφή που αναμένεται να κάνει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην Άρσεναλ μίλησε στη Bild ο Μίχαελ Σκίμπε.

“Αυτό είναι ένα πολύ καλό βήμα για τον Παπασταθόπουλο, γιατί το ήθελε. Αναζητούσε μία νέα πρόκληση σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Μια σκέψη που είχε για περισσότερο από ένα χρόνο. Θα αποκτήσει ένα μεγάλο κίνητρο από την ένταξή του στην Άρσεναλ”, είπε ο Σκίμπε.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα έχει 5 εκατ. ευρώ καθαρές ετήσιες αποδοχές στην Άρσεναλ.

Είναι οριστικό! Υπογράφει ο Παπασταθόπουλος

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, “στην πραγματικότητα ο μισθός του θα διπλασιαστεί, αφού μπορεί να κερδίζει, το ίδιο ποσό στην Ντόρτμουντ, αλλά είναι ακαθάριστο”.

Ο Παπασταθόπουλος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα. Η γερμανική εφημερίδα αναφέρει ότι η Ντόρτμουντ θα βάλει στα ταμεία της ποσό μεταξύ 17 και 19 εκατομμυρίων ευρώ στη συνομιλία.

Η BVB δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την επικείμενη μετεγγραφική κίνηση, την ώρα που τα δημοσιεύματα εμφανίζουν τον 22χρονο Γάλλο Αμπντού Ντιαλό της Μάιντς ως τον πιο πιθανό παίκτη για να αντικαταστήσει τον Παπασταθόπουλο στην αμυντική της γραμμή.

Η πιο «καυτή» ευχή: «Μέσι, σου στέλνω και τον κ@@@ μου» (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις