Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

26

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παππάς: Ο λαός θα κρίνει το 2019 ποιος μπορεί να διατηρήσει την ανάπτυξη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Ο λαός θα κρίνει το 2019 ποιος μπορεί να διατηρήσει την ανάπτυξη

Στη Δράμα βρέθηκε ο Νίκος Παππάς για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου, του τοπικού Δήμου και του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου για την ίδρυση Κινηματογραφικής Σχολής. «Κάποιοι προσδοκούν να επαναφέρουν τις καταστροφικές πολιτικές του 2012-2014″, επισήμανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Καρανίκας: Αμόρφωτα εθνίκια έχουν ως μύθο τον […]

Στη Δράμα βρέθηκε ο Νίκος Παππάς για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου, του τοπικού Δήμου και του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου για την ίδρυση Κινηματογραφικής Σχολής.

«Κάποιοι προσδοκούν να επαναφέρουν τις καταστροφικές πολιτικές του 2012-2014″, επισήμανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Καρανίκας: Αμόρφωτα εθνίκια έχουν ως μύθο τον Μέγα Αλέξανδρο

Για να επιτύχουν την επαναφορά των καταστροφικών πολιτικών του 2012-2014 υπάρχουν δύο προϋποθέσεις, είπε ο υπουργός.

“Η λήθη και ένα νέο μνημόνιο. Από τη μία, δηλαδή, έναν λαό, ο οποίος δεν θυμάται τους αγώνες για τη Δημοκρατία, και από την άλλη την ύπαρξη ενός εξωτερικού καταναγκασμού που θα αποτρέψει τη δική μας προσπάθεια για αύξηση του κατώτατου μισθού, επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, ενίσχυση του κοινωνικού κράτους”.

Καλαφάτης: Η επιλεκτική ανοχή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη βία επισημοποιείται

“Ορισμένοι μας ζητούν να δηλώσουμε ότι δήθεν αποτύχαμε και ότι ενδεχομένως θα πρέπει να ζητήσουμε και συγγνώμη επειδή διεκδικήσαμε τη διακυβέρνηση της χώρας σε μια κρίσιμη φάση. Αυτή τη χάρη δεν θα τους την κάνουμε”, συνέχισε.

“Ο λαός, με τη συσσωρευμένη πείρα του, θα κρίνει το 2019 ποιος μπορεί να διατηρήσει την ανάπτυξη και τη σταθερότητα στη χώρα και ποιος θα επαναφέρει την ύφεση και τις απολύσεις.

Η κυβερνητική αλλαγή στην Ισπανία καταγράφεται ως πολύ θετική εξέλιξη. Ως προοδευτική κυβέρνηση, επιθυμούμε προοδευτικές κυβερνήσεις σε όσες περισσότερες χώρες της Ευρώπης γίνεται. Αυτό αποτελεί διαρκή και αυτονόητο στόχο”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις