Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πού «εξαφανίστηκε» η Μελάνια Τραμπ
ΚΟΣΜΟΣ

Πού «εξαφανίστηκε» η Μελάνια Τραμπ

«Απούσα» είναι η Μελάνια Τραμπ και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να είναι! Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση από τις 10 Μαΐου και όλοι αναρωτιούνται αν είναι καλά, παρά τα… καθησυχαστικά tweets της ίδιας. Μέχρι τώρα η Μελάνια Τραμπ δεν έλειπε από το πλευρό του συζύγου της, όμως, σε δυο […]

«Απούσα» είναι η Μελάνια Τραμπ και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να είναι!

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση από τις 10 Μαΐου και όλοι αναρωτιούνται αν είναι καλά, παρά τα… καθησυχαστικά tweets της ίδιας.

Μέχρι τώρα η Μελάνια Τραμπ δεν έλειπε από το πλευρό του συζύγου της, όμως, σε δυο πολύ σημαντικά ταξίδια η Μελάνια Τραμπ δεν θα είναι μαζί του και γι’ αυτό δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση! 

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ερντογάν θέλει τις ψήφους των Κούρδων

Στις 30 Μαΐου, η Μελάνια Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι «βρίσκεται στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά της, αισθάνεται υπέροχα και εργάζεται για τα παιδιά και τον αμερικανικό λαό», θέλοντας έτσι να δώσει τέλος σε φημολογίες για την απουσία της.

Η Μελάνια Τραμπ υποβλήθηκε σε εγχείρηση στις 14 Μαΐου για τη θεραπεία ενός καλοήθους προβλήματος στο νεφρό και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 19 Μαΐου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις