Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η «σκιά» του Ερντογάν στα ελληνικά νησιά
ΕΛΛΑΔΑ

Η «σκιά» του Ερντογάν στα ελληνικά νησιά

Μια κατάσταση «άγχους» στα ελληνικά νησιά περιγράφει το ρεπορτάζ της Tageszeitung του Βερολίνου. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι επικείμενες εκλογές στην Τουρκία δείχνουν να προκαλούν φόβο στην Ελλάδα, και κυρίως στα νησιά που βρίσκονται κοντά στα τουρκικά παράλια. Διαβάστε ακόμα: Διέλυσαν καταυλισμούς και έδιωξαν τους μετανάστες Όπως αναφέρει και η DW, που επικαλείται το δημοσίευμα της […]

Μια κατάσταση «άγχους» στα ελληνικά νησιά περιγράφει το ρεπορτάζ της Tageszeitung του Βερολίνου.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι επικείμενες εκλογές στην Τουρκία δείχνουν να προκαλούν φόβο στην Ελλάδα, και κυρίως στα νησιά που βρίσκονται κοντά στα τουρκικά παράλια.

Διαβάστε ακόμα:

Διέλυσαν καταυλισμούς και έδιωξαν τους μετανάστες

Όπως αναφέρει και η DW, που επικαλείται το δημοσίευμα της Tageszeitung, «στη Σύμη οι άνθρωποι βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού. Φοβούνται ότι μετά το δράμα με το προσφυγικό στο Αιγαίο το 2015, θα πέσει και πάλι η τουριστική κίνηση, γιατί ο Ερντογάν προκαλεί ανασφάλεια στους τουρίστες, που από φόβο για νέες προκλήσεις δεν θα έρθουν το καλοκαίρι».

Ο αρθογράφος παραθέτει τα περιστατικά σύγκρουσης το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στις δύο χώρες στο Αιγαίο και μεταφέρει το φόβο πολλών Ελλήνων ότι ο τούρκος πρόεδρος θα κλιμακώνει τις διενέξεις με την Ελλάδα για να ενεργοποιήσει τους εθνικιστές ψηφοφόρους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις