Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Βόμβα» Γκριεζμάν για Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο 
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Βόμβα» Γκριεζμάν για Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο 

Την ανατροπή έκανε ο Αντουάν Γκριεζμάν, μίσο… βήμα πριν από την Μπαρτσελόνα. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής φαίνεται πως είπε όχι, τελικά, στην Μπαρτσελόνα, παραμένοντας στην Ατλέτικο, κάνοντας πίσω την τελευταία στιγμή. Διαβάστε ακόμα: Εγκεφαλικό υπέστη ο παλαίμαχος παίκτης (pic) Σύμφωνα με δημοσίευμα από την ισπανική εφημερίδα «ABC», η Μπαρτσελόνα είχε αποφασίσει να πληρώσει τα 100 εκατομύρια ευρώ και να σπάσει τη ρήτρα, […]

Την ανατροπή έκανε ο Αντουάν Γκριεζμάν, μίσο… βήμα πριν από την Μπαρτσελόνα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής φαίνεται πως είπε όχι, τελικά, στην Μπαρτσελόνα, παραμένοντας στην Ατλέτικο, κάνοντας πίσω την τελευταία στιγμή.

Διαβάστε ακόμα: Εγκεφαλικό υπέστη ο παλαίμαχος παίκτης (pic)

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την ισπανική εφημερίδα «ABC», η Μπαρτσελόνα είχε αποφασίσει να πληρώσει τα 100 εκατομύρια ευρώ και να σπάσει τη ρήτρα, ώστε να πάρει στο «Καμπ Νου»τον Γάλλο στράικερ.

Ωστόσο, ο Γάλλος επιθετικός επέλεξε να μείνει στη Μαδρίτη, αποφασίζοντας να μην μετακινηθεί στην Μπαρτσελόνα, παρά τη συμφωνία που υπήρχε.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, το έχει ήδη εκφράσει στους δικούς του ανθρώπους ενώ πρόκειται μέσα στις επόμενες μέρες να το ανακοινώσει και επισήμως.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις