Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπαλάφας για μεταναστευτικό: «Αποθέωση του απρόβλεπτου»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαλάφας για μεταναστευτικό: «Αποθέωση του απρόβλεπτου»

«Αποθέωση του απρόβλεπτου», χαρακτήρισε ο Γιάννης Μπαλάφας το μεταναστευτικό ζήτημα. «Εκεί που πηγαίνεις καλά, ξαφνικά ο Ερντογάν αυξάνει τις ροές των προσφύγων, ανατρέποντας έτσι τον όποιο προγραμματισμό έχεις κάνει. Μαγικές λύσεις στο μεταναστευτικό δεν έχουμε», συμπλήρωσε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, μιλώντας στο epsilontv. «Μέχρι 90 μέρες θα μένουν οι πρόσφυγες στα νησιά» Για το Σκοπιανό […]

Ο Μπαλάφας για το μεταναστευτικό

«Αποθέωση του απρόβλεπτου», χαρακτήρισε ο Γιάννης Μπαλάφας το μεταναστευτικό ζήτημα.

«Εκεί που πηγαίνεις καλά, ξαφνικά ο Ερντογάν αυξάνει τις ροές των προσφύγων, ανατρέποντας έτσι τον όποιο προγραμματισμό έχεις κάνει. Μαγικές λύσεις στο μεταναστευτικό δεν έχουμε», συμπλήρωσε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, μιλώντας στο epsilontv.

«Μέχρι 90 μέρες θα μένουν οι πρόσφυγες στα νησιά»

Για το Σκοπιανό είπε ότι «η άλλη πλευρά έχει δυσκολίες στο εσωτερικό της να περάσει την συμφωνία. Πρέπει να υπάρξει υπαναχώρηση από την πλευρά των Σκοπίων για να υπάρξει συμφωνία».

Αυξάνονται οι προσφυγικές ροές από Τουρκία σε Ελλάδα

Σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα του χρέους  δήλωσε ότι δεν γνωρίζει αν θα φύγει ή όχι το ΔΝΤ. «Βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι μέχρι το τέλος Ιουνίου να υπάρξουν αποφάσεις για ελάφρυνση του χρέους», συμπλήρωσε.

«Όχι» στο κούρεμα του ελληνικού χρέους, «ναι» στην περίοδο χάριτος

«Υπάρχουν καλοθελητές στη χώρα μας που κάνουν το σταυρό τους να μην βγούμε από το μνημόνιο τον Αύγουστο. Υπάρχουν και στο εξωτερικό φωνές που θέλουν να πάρουμε πιστοληπτική γραμμή μετά τον Αύγουστο. Στόχος της κυβέρνησης είναι να παραμείνουμε προσηλωμένοι να βγούμε από τον μνημόνιο τον Αύγουστο».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις