Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» για τον Μιχάλη Δεσύλλα (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» για τον Μιχάλη Δεσύλλα (pics)

Σε κλίμα θλίψης και βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Μιχάλη Δεσύλλα. Πλήθος κόσμου, φίλοι, συγγενείς αλλά και συνάδελφοί του ηθοποιοί, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του NDP, συγκεντρώθηκαν στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου για το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό. Διαβάστε ακόμα: «Έφυγε» από τη ζωή αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός Τραγικές φιγούρες ο γιος του Αντώνης και η […]

Σε κλίμα θλίψης και βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Μιχάλη Δεσύλλα.

Πλήθος κόσμου, φίλοι, συγγενείς αλλά και συνάδελφοί του ηθοποιοί, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του NDP, συγκεντρώθηκαν στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου για το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό.

Διαβάστε ακόμα: «Έφυγε» από τη ζωή αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός

Τραγικές φιγούρες ο γιος του Αντώνης και η σύζυγός του, Μαίρη.

Ο Μιχάλης Δεσύλλας ήταν από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς του χώρου του, γι’ αυτό και ήταν πολλοί οι συνάδελφοί του οι οποίοι τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Ανάμεσά τους η Μάγδα Τσαγκάνη, ο Γιώργος Γεωργίου, η Ντίνα Βούρτση, η Έφη Θεοχάρη, ο Γιάννης Χριστόπουλος, η Εύη Καραγιάννη και ο Μάκης Κωστίνης.

Ο Μιχάλης Δεσύλλας γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Από μικρός έδειξε μεγάλη αγάπη για το θέατρο, ιδιαίτερα για την όπερα. Δεν έχανε παράσταση όταν στο νησί του έφτανε κάποιος θίασος.

Έχει παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, videoταινίες, τηλεοπτικές σειρές, τηλεοπτικά, θεατρικά και διαφημίσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις