Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Απάντηση ΕΟΚ σε Βασιλειάδη για τους ορισμούς των διαιτητών
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απάντηση ΕΟΚ σε Βασιλειάδη για τους ορισμούς των διαιτητών

Η ΕΟΚ απάντησε στην επιστολή του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έστειλε επιστολή στην ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ, ζητώντας να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ενόψει των τελικών της Stoiximan.gr Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Η ομοσπονδία τοποθετήθηκε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κάποια παρανομία, μιας και η μοναδική υπεύθυνη για […]

Απάντηση ΕΟΚ σε Βασιλειάδη

Η ΕΟΚ απάντησε στην επιστολή του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έστειλε επιστολή στην ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ, ζητώντας να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ενόψει των τελικών της Stoiximan.gr Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Η ομοσπονδία τοποθετήθηκε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κάποια παρανομία, μιας και η μοναδική υπεύθυνη για τον ορισμό των διαιτητών στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος είναι η ΚΕΔ.

Ολυμπιακός: Καταγγελία σε FIFA & UEFA

Η ΕΟΚ αναφέρθηκε και στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ, την οποία αποδέχτηκε, κάτι που φάνηκε από το γεγονός πως και οι τέσσερις διαιτητές της Euroleague επέστρεψαν στους ορισμούς της Stoiximan.gr Basket League και των υπόλοιπων εγχώριων διοργανώσεων.

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας τονίζουν ότι μεταξύ των τεσσάρων διαιτητών μόνο ο Ηλίας Κορομηλάς επιλέχθηκε να σφυρίξει στο Final Four του Βελιγραδίου, με την ΚΕΔ να τον ορίζει στη συνέχεια και σε παιχνίδι  της τελικής φάσης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις