Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να πείσει ούτε τον Καμμένο για το Σκοπιανό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να πείσει ούτε τον Καμμένο για το Σκοπιανό

«Στο Σκοπιανό στη ΝΔ ακολουθούμε με σταθερότητα τη γραμμή υπευθυνότητας που έχουμε χαράξει εξ αρχής σε ένα κρίσιμο εθνικό θέμα, κάτι που δεν κάνει η κυβέρνηση που αυτοδιαψεύδεται» σημείωσε το Σάββατο ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά. Η κυβέρνηση στο ονοματολογικό η κυβέρνηση είναι πελαγωμένη και βρίσκεται σε σύγχυση, συμπλήρωσε. […]

«Στο Σκοπιανό στη ΝΔ ακολουθούμε με σταθερότητα τη γραμμή υπευθυνότητας που έχουμε χαράξει εξ αρχής σε ένα κρίσιμο εθνικό θέμα, κάτι που δεν κάνει η κυβέρνηση που αυτοδιαψεύδεται» σημείωσε το Σάββατο ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά.

Η κυβέρνηση στο ονοματολογικό η κυβέρνηση είναι πελαγωμένη και βρίσκεται σε σύγχυση, συμπλήρωσε.

«Σε αυτή την κυβέρνηση δίνουμε μηδενική αξιοπιστία και εμπιστοσύνη» ανέφερε.

Σκοπιανό: Ναυάγιο ή διπλωματικό παιχνίδι;

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να πείσει ούτε τον Καμμένο για το Σκοπιανό με ποια νομιμοποίηση θα δεσμεύσει τη χώρα; Δεν μπορεί να δεσμεύσει τη χώρα, δεν μπορεί με ένα τηλεφώνημα να δώσει τοις μετρητοίς τα όπλα της χώρας για να πάρει μια συμφωνία σε δόσεις» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος τόνισε ότι η μόνη ενημέρωση που κάνει η κυβέρνηση για τις διαπραγματεύσεις προέρχεται από διαρροές, από δημόσιες δηλώσεις του κ. Κοτζιά, που διαψεύδονται, και από τα Σκόπια.

«Αυτή είναι η ενημέρωσή μας, αυτή είναι η ενημέρωση του λαού» παρατήρησε.

Ιερώνυμος για Σκοπιανό: Δουλειά της Βουλής

Κάλεσε επίσης τον πρωθυπουργό να μη διχάσει το λαό, προειδοποιώντας ότι θα ήταν ολέθριο λάθος να λοιδορούν τα συλλαλητήρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις