Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να πείσει ούτε τον Καμμένο για το Σκοπιανό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να πείσει ούτε τον Καμμένο για το Σκοπιανό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

«Στο Σκοπιανό στη ΝΔ ακολουθούμε με σταθερότητα τη γραμμή υπευθυνότητας που έχουμε χαράξει εξ αρχής σε ένα κρίσιμο εθνικό θέμα, κάτι που δεν κάνει η κυβέρνηση που αυτοδιαψεύδεται» σημείωσε το Σάββατο ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά. Η κυβέρνηση στο ονοματολογικό η κυβέρνηση είναι πελαγωμένη και βρίσκεται σε σύγχυση, συμπλήρωσε. […]

02.06.2018 | 11:24

«Στο Σκοπιανό στη ΝΔ ακολουθούμε με σταθερότητα τη γραμμή υπευθυνότητας που έχουμε χαράξει εξ αρχής σε ένα κρίσιμο εθνικό θέμα, κάτι που δεν κάνει η κυβέρνηση που αυτοδιαψεύδεται» σημείωσε το Σάββατο ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά.

Η κυβέρνηση στο ονοματολογικό η κυβέρνηση είναι πελαγωμένη και βρίσκεται σε σύγχυση, συμπλήρωσε.

«Σε αυτή την κυβέρνηση δίνουμε μηδενική αξιοπιστία και εμπιστοσύνη» ανέφερε.

Σκοπιανό: Ναυάγιο ή διπλωματικό παιχνίδι;

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να πείσει ούτε τον Καμμένο για το Σκοπιανό με ποια νομιμοποίηση θα δεσμεύσει τη χώρα; Δεν μπορεί να δεσμεύσει τη χώρα, δεν μπορεί με ένα τηλεφώνημα να δώσει τοις μετρητοίς τα όπλα της χώρας για να πάρει μια συμφωνία σε δόσεις» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος τόνισε ότι η μόνη ενημέρωση που κάνει η κυβέρνηση για τις διαπραγματεύσεις προέρχεται από διαρροές, από δημόσιες δηλώσεις του κ. Κοτζιά, που διαψεύδονται, και από τα Σκόπια.

«Αυτή είναι η ενημέρωσή μας, αυτή είναι η ενημέρωση του λαού» παρατήρησε.

Ιερώνυμος για Σκοπιανό: Δουλειά της Βουλής

Κάλεσε επίσης τον πρωθυπουργό να μη διχάσει το λαό, προειδοποιώντας ότι θα ήταν ολέθριο λάθος να λοιδορούν τα συλλαλητήρια.

Exit mobile version