Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σκοπιανό: Ανατροπή! Απομακρύνεται η συμφωνία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκοπιανό: Ανατροπή! Απομακρύνεται η συμφωνία

Σκοπιανό: Απομακρύνεται, όπως όλα δείχνουν, η συμφωνία για λύση στην ονομασία της πΓΔΜ. Σε μια δήλωση ιδιάζουσας σημασίας προχώρησε κυβερνητικός αξιωματούχος σχετικά με το μείζον ζήτημα, υποστηρίζοντας ότι απομακρύνεται η συμφωνία. Διαβάστε ακόμα: Ντόρα: Ντροπή, μαθαίνουμε από τα sites για το Σκοπιανό Μάλιστα, εξέφρασε πως θα καθυστερήσει το τηλεφώνημα με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, επειδή […]

Σκοπιανό: Απομακρύνεται, όπως όλα δείχνουν, η συμφωνία για λύση στην ονομασία της πΓΔΜ.

Σε μια δήλωση ιδιάζουσας σημασίας προχώρησε κυβερνητικός αξιωματούχος σχετικά με το μείζον ζήτημα, υποστηρίζοντας ότι απομακρύνεται η συμφωνία.

Διαβάστε ακόμα: Ντόρα: Ντροπή, μαθαίνουμε από τα sites για το Σκοπιανό

Μάλιστα, εξέφρασε πως θα καθυστερήσει το τηλεφώνημα με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, επειδή οι Σκοπιανοί δεν είναι έτοιμοι να τηρήσουν τα συμφωνημένα.

«Η πλευρά της ΠΓΔΜ από ό,τι φαίνεται δεν είναι ακόμη έτοιμη να ανταποκριθεί στα όσα συμφωνήθηκαν στις Βρυξέλλες ανάμεσα στους δύο υπουργούς Εξωτερικών. Συνεπώς, η πιθανότητα συμφωνίας εντός των επόμενων ημερών φαίνεται πως απομακρύνεται. Πιθανότατα να απομακρύνεται και η τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πρωθυπουργών», είναι η δήλωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις