Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Επιστολή Αγγελόπουλων στον Τσίπρα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιστολή Αγγελόπουλων στον Τσίπρα

Σκληραίνει η κόντρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο. Οι ιδιοκτήτες της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ έστειλαν επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα και του ζητούν να παρέμβει στο θέμα που έχει προκύψει με την ομοσπονδία και τους ορισμένους διαιτητών. Οι τόνοι ανεβαίνουν, λίγο πριν τον πρώτο τελικό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ. […]

Σκληραίνει η κόντρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Οι ιδιοκτήτες της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ έστειλαν επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα και του ζητούν να παρέμβει στο θέμα που έχει προκύψει με την ομοσπονδία και τους ορισμένους διαιτητών.

Οι τόνοι ανεβαίνουν, λίγο πριν τον πρώτο τελικό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ.

Ο Παναγιώτης κι ο Γιώργος Αγγελόπουλος έστειλαν επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα, μέσω της οποίας του ζητούν να παρέμβει στο θέμα που έχει προκύψει με τους ορισμούς των διαιτητών στους τελικούς της Α1, αλλά και για τον γενικότερο τρόπο λειτουργίας της ΚΕΔ, της ομοσπονδίας και του προέδρου της.

Συνέλαβαν τον Συμεωνίδη – Την γλίτωσε ο Βασιλακόπουλος

Τα όσα έγιναν την Τετάρτη  στα γραφεία της ΕΟΚ, όπου υπήρξαν μηνύσεις από διαιτητές και παράγοντες, φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή του ζητήματος που έχει προκύψει στον χώρο του μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, οι διαιτητές Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης κατέθεσαν μήνυση κατά των τεσσάρων μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και του προέδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Βασιλακόπουλου αφού δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις εξηγήσεις για την εδώ και καιρό άρνησή της ΚΕΔ να τους χρησιμοποιεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις