Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τύχη… βουνό! Έπεσε σε πηγάδι και σώθηκε
ΚΟΣΜΟΣ

Τύχη… βουνό! Έπεσε σε πηγάδι και σώθηκε

«Τύχη βουνό» είχε μια γυναίκα η οποία έπεσε σε πηγάδι βάθους 30 μέτρων, το απόγευμα της Τετάρτης (30/5). Εργαζόταν ως φύλακας στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Άγιου Νικολάου στην Κωνσταντινούπολη. Την ώρα που καθάριζε το καπάκι του πηγαδιού, έχασε, για άγνωστους ακόμη λόγους, την ισορροπία της και έπεσε μέσα σ’ αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες από την κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», […]

«Τύχη βουνό» είχε μια γυναίκα η οποία έπεσε σε πηγάδι βάθους 30 μέτρων, το απόγευμα της Τετάρτης (30/5).

Εργαζόταν ως φύλακας στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Άγιου Νικολάου στην Κωνσταντινούπολη. Την ώρα που καθάριζε το καπάκι του πηγαδιού, έχασε, για άγνωστους ακόμη λόγους, την ισορροπία της και έπεσε μέσα σ’ αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τους διασώστες να καταφέρνουν τελικά, έπειτα από 30λεπτα να την απεγκλωβίσουν.

Διαβάστε ακόμα: Σε σοκ η γιαγιά του 4χρονου που κρεμόταν: «Σώστε τον»!

Ο σύζυγος της 30χρονης, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της αγαπημένης του. Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος», η γυναίκα έλαβε κατευθείαν τις πρώτες βοήθειες και κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο, αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για περαιτέρω ιατρική εξέταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις