Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σε σοκ η γιαγιά του 4χρονου που κρεμόταν: «Σώστε τον»!
ΚΟΣΜΟΣ

Σε σοκ η γιαγιά του 4χρονου που κρεμόταν: «Σώστε τον»!

Συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ και τα social media η ηρωική διάσωση ενός 4χρονου παιδιού από έναν 22χρονο παράτυπο μετανάστη. Προτού πέσει στο κενό, ο άνθρωπος… αράχνη, Μαμούντου Γκασάμα, σκαρφάλωσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, σώζοντας την τελευταία στιγμή το μικρό παιδί. Διαβάστε ακόμα: Σκαρφάλωσε 4 ορόφους για να σώσει «κρεμασμένο» παιδί (vid) Σύμφωνα με μερικές ακόμα πληροφορίες που […]

Συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ και τα social media η ηρωική διάσωση ενός 4χρονου παιδιού από έναν 22χρονο παράτυπο μετανάστη.

Προτού πέσει στο κενό, ο άνθρωπος… αράχνη, Μαμούντου Γκασάμα, σκαρφάλωσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, σώζοντας την τελευταία στιγμή το μικρό παιδί.

Διαβάστε ακόμα: Σκαρφάλωσε 4 ορόφους για να σώσει «κρεμασμένο» παιδί (vid)

Σύμφωνα με μερικές ακόμα πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, το αγοράκι είχε ήδη πέσει πέντε μέτρα από πιο πάνω όροφο και είχε γαντζωθεί στο σημείο όπου το βρήκε ο «Spiderman»!

Επιπλέον, ο πατέρας του παιδιού, που είχε εγκαταλείψει τον μικρό στο μπαλκόνι για να βγει για ψώνια και να πάει να παίξει βιντεοπαιχνίδια αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Διαβάστε ακόμα: Γάλλος πολίτης και πυροσβέστης πλέον ο Γκασαμά

Η μητέρα του παιδιού μάλιστα ανέφερε πως ο πατέρας δεν ήταν συνηθισμένος να κρατάει μόνος του τον μικρό, ενώ τον είχε αφήσει ξανά μόνο του: «Δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτό που έκανε ο άντρας μου. Λένε πως θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα και έχει συμβεί. Ο γιος μου ήταν απλά τυχερός».

Η γιαγιά του παιδιού σημείωσε τα εξής: «είναι πραγματικά ένας ήρωας. Θεέ μου, σοκαρίστηκα. Ο εγγονός μου, ο εγγονός μου, σώστε τον! Ευτυχώς ήξερε πώς να σκαρφαλώσει, γιατί υπήρχε αρκετός κόσμος από κάτω, αλλά αυτός δεν σταύρωσε απλά τα χέρια. Σκαρφάλωσε στον τέταρτο όροφο! Αυτό ήταν πραγματικά απίστευτο. Ήταν πολύ γενναίος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις