Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καταγγελία κατά του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία κατά του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας (pics)

Σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας για τις παράνομες εργασίες σε αυθαίρετες εγκαταστάσεις μέσα στο Αλσος, προχώρησαν Δικέφαλος ΑΕ και Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Η καταγγελία που έγινε στρέφεται κατά του Δημάρχου, του αντιδημάρχου και των Υπαλλήλων του Δήμου που εμπλέκονται, με τους ανθρώπους της Ενωσης να καταθέτουν ολόκληρο φάκελο με φωτογραφίες και videos που […]

Σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας για τις παράνομες εργασίες σε αυθαίρετες εγκαταστάσεις μέσα στο Αλσος, προχώρησαν Δικέφαλος ΑΕ και Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Η καταγγελία που έγινε στρέφεται κατά του Δημάρχου, του αντιδημάρχου και των Υπαλλήλων του Δήμου που εμπλέκονται, με τους ανθρώπους της Ενωσης να καταθέτουν ολόκληρο φάκελο με φωτογραφίες και videos που αποδεικνύουν την παρανομία, για το άνοιγμα της νέας εισόδου στην αυθαίρετη εγκατάσταση με τα οχήματα καθαριότητας.

Πρόκειται για παράνομες εργασίες σε αυθαίρετη εγκατάσταση μέσα σε δασική και αναδασωτέα έκταση.

Διαβάστε ακόμα:

Πυροβόλησαν ανήλικο στη μέση του δρόμου!

Ο Αστυνομικός διευθυντής Νέας Φιλαδέλφειας δεν προχώρησε σε συλλήψεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου για τον Αντιδήμαρχο και τους επτά υπαλλήλους αλλά συνομίλησε με την Εισαγγελέα η οποία του ζήτησε να του διαβιβάσει κατεπειγόντως τη δικογραφία, προκειμένου να προχωρήσει εκείνη όλες τις δικαστικές ενέργειες στη συνέχεια, λέγοντας του να τους αφήσει ελεύθερους.

Αυτοί που κατέθεσαν στην αστυνομία από την πλευρά της Δικέφαλος Α.Ε. ήταν οι κ.κ. Στράτος και Παπαδημητρίου, ενώ η ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθηθεί, λένε στην ΑΕΚ, αν συνεχίσουν τις παράνομες εργασίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις