Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Η πανέμορφη σύντροφος του Ηλία Γκότση (vid)
LIFESTYLE

Survivor: Η πανέμορφη σύντροφος του Ηλία Γκότση (vid)

Survivor – Στην αγκαλιά του Γκότση η όμορφη Χριστίνα Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που κατάφεραν χθες να πάρουν τη νίκη, ωστόσο δεν θα μπορούσε η παραγωγή να στερήσει από τους μαχητές την αγκαλιά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Από την πλευρά του Ηλία Γκότση, στον Άγιο Δομίνικο ταξίδεψε η κούκλα σύντροφός του, η Χριστίνα. «Δεν […]

Survivor – Στην αγκαλιά του Γκότση η όμορφη Χριστίνα

Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που κατάφεραν χθες να πάρουν τη νίκη, ωστόσο δεν θα μπορούσε η παραγωγή να στερήσει από τους μαχητές την αγκαλιά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Από την πλευρά του Ηλία Γκότση, στον Άγιο Δομίνικο ταξίδεψε η κούκλα σύντροφός του, η Χριστίνα.

«Δεν είχα φανταστεί ποτέ από την αρχή του Survivor ότι μπορεί να μου δινόταν μια τέτοια ευκαιρία… Να δω δηλαδή την κοπέλα μου να έρχεται εδώ. Νομίζω αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα από την αρχή του Survivor. Ξαφνικά όλοι ξεχάσαμε πείνα, δυσκολίες, αντιξοότητες.

Survivor: Το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο – Κατέρρευσαν οι παίκτες (vids)

Το μόνο που θέλαμε εκείνη τη στιγμή είναι να κλείσουμε τα μάτια και να απολαύσουμε το κάθε δευτερόλεπτο. Γιατί δεν ξέραμε πόσο μπορεί να κρατήσει και άμα θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε άλλα λεπτά», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Γκότσης.

Δείτε το πολύ συγκινητικό video:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις