Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκαναν αισθησιακή φωτογράφιση στα ιαματικά λουτρά!
ΕΛΛΑΔΑ

Έκαναν αισθησιακή φωτογράφιση στα ιαματικά λουτρά!

Απίστευτη και όμως αληθινή ήταν η καταγγελία κατοίκων που ανέφεραν πως μια ομάδα πέντε ατόμων έκανε αισθησιακή φωτογράφιση σε ιαματικά λουτρά! Φτερά, πούπουλα και εκκεντρικές εμφανίσεις, είναι οι πιο ήπιες περιγραφές από τις καταγγελίες. Σύμφωνα με όσα είπαν στο LamiaReport καταγγέλλοντες, άγνωστοι αποθανατίζονταν σε διάφορες αποκαλυπτικές πόζες, ενώ κάποιος φρόντιζε να απομακρύνει όσους έφταναν για το […]

Απίστευτη και όμως αληθινή ήταν η καταγγελία κατοίκων που ανέφεραν πως μια ομάδα πέντε ατόμων έκανε αισθησιακή φωτογράφιση σε ιαματικά λουτρά!

Φτερά, πούπουλα και εκκεντρικές εμφανίσεις, είναι οι πιο ήπιες περιγραφές από τις καταγγελίες.

Σύμφωνα με όσα είπαν στο LamiaReport καταγγέλλοντες, άγνωστοι αποθανατίζονταν σε διάφορες αποκαλυπτικές πόζες, ενώ κάποιος φρόντιζε να απομακρύνει όσους έφταναν για το λουτρό τους, με την αιτιολογία ότι γύριζαν ταινία.

Διαβάστε ακόμα:

Είναι 106 ετών, δεν έχει βγει ραντεβού και… έχει το μυστικό της μακροζωίας

Το περιστατικό συνέβη το σούρουπο της Τρίτης (29/5) στις Ιαματικές Πηγές Θερμοπυλών και στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία.

Τα συγκεκριμενα άτομα δήλωσαν ότι είναι από κάποιο πρακτορείο που πραγματοποιούσε φωτογράφιση για ένα περιοδικό, υποστήριξαν ότι δεν παρακωλύουν τα λουτρά των υπολοίπων και δεν υπήρξε συνέχεια.

Σύμφωνα με τα τοπικά site όμως, υπάρχουν αναφορές για πολύ πιο σκληρές καταστάσεις, με καταγγελίες να περιγράφουν «άντρο ακολασίας και αγοραίου έρωτα» όταν πέφτει η νύχτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις