Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ξεκίνησε η έρευνα για τον Κάριους – Ψάχνουν τερματοφύλακα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκίνησε η έρευνα για τον Κάριους – Ψάχνουν τερματοφύλακα

Εικοσιτετράωρα μετά τον αγώνα κι όμως ο Λορίς Κάριους ακόμη καταδιώκεται. Οι κατάρες και οι απειλές για τη ζωή του, μόνο φρίκη προκαλούν. Ο  Κάριους ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της Λίβερπουλ στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό του Champions League στο Κίεβο. Τα λάθη του Γερμανού τερματοφύλακα τον έκαναν να ζητήσει συγγνώμη, όμως αυτό φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό. Με […]

Εικοσιτετράωρα μετά τον αγώνα κι όμως ο Λορίς Κάριους ακόμη καταδιώκεται. Οι κατάρες και οι απειλές για τη ζωή του, μόνο φρίκη προκαλούν.

Ο  Κάριους ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της Λίβερπουλ στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό του Champions League στο Κίεβο. Τα λάθη του Γερμανού τερματοφύλακα τον έκαναν να ζητήσει συγγνώμη, όμως αυτό φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό.

Με δάκρυα στα μάτια, ο Κάριους ζητά συγγνώμη από όλους (vid)

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Μέρσισαϊντ τονίζει πως πρόκειται για σοβαρές απειλές και γνωστοποιεί πως γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό των υπευθύνων.

https://twitter.com/iambolar/status/1000655797708312576

«Η αστυνομία του Μέρσισαϊντ θέλει να υπενθυμίσει στους χρήστες των social media πως η όποια απειλή θα διερευνηθεί», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο 24χρονος παίκτης μέσω των social media δήλωσε πως θέλει να ζητήσει και μία τεράστια συγνώμη από τους συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ και γενικώς την ομάδα.

Το «ύπουλο» χτύπημα του Ράμος στον Κάριους (vid)

«Δεν έχω κοιμηθεί ιδιαιτέρως έως τώρα. Οι σκηνές παίζουν στο κεφάλι μου ξανά και ξανά», έγραψε ο 24χρονος Γερμανός. «Ξέρω ότι τα έκανα θάλασσα με τα δύο λάθη μου και σας απογοήτευσα όλους».

«Όπως είπα, θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, αλλά αυτό δεν γίνεται. Είναι ακόμη χειρότερο γιατί όλοι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήμασταν μέσα στο παιχνίδι για πολύ ώρα», είχε γράψει μετά τον αγώνα.

Κάποια από τα φρικτά σχόλια

«Τα αγόρια μου της Λίβερπουλ πάλεψαν σκληρά και είμαι περήφανος για εκείνους. Εκτός από τον Κάριους, μπορεί να πεθάνει σε μια τρύπα», έγραψε ένας οπαδός της Λίβερπουλ.

«Ελπίζω ο Κάριους να γ@@@ πεθάνει» έγραψε ένας άλλος. Κάποιος άλλος έφτασε στο σημείο να τον αποκαλέσει Ναζί εξαιτίας της γερμανικής καταγωγής του. Άλλος, τα έβαλε ακόμη και με την οικογένειά του! «Φύγε από την ομάδα ή πέθανε» έγραψε κάποιος άλλος.

Βέβαια, πολλοί ήταν αυτοί που τον υποστήριξαν και κατέκριναν τα αηδιαστικά σχόλια.

Οι τερματοφύλακες που βρίσκονται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ

Μπορεί οι άνθρωποι της Λίβερπουλ να θέλουν να στηρίξουν τον Κάριους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά την ίδια ώρα είναι σχεδόν σίγουρο πως θα κινηθούν για την ενίσχυση της ομάδας στη θέση του τερματοφύλακα.

Οι διοικούντες έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «Mirror» και της ιταλικής «La Repubblica», στο στόχαστρο των “ρεντς” έχουν μπει οι Γιαν Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τζίτζιο Ντοναρούμα (Μίλαν) και Άλισον Μπέκερ (Ρόμα).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις