Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απεργία: Κλειστά και τα δημόσια νοσοκομεία
ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία: Κλειστά και τα δημόσια νοσοκομεία

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν προκηρύξει για αύριο, Τετάρτη 30 Μαϊου, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας, στα δημόσια νοσοκομεία. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) καλεί τους εργαζόμενους του ΕΣΥ στην προσυγκέντρωση, στις 10.00, στην οδό Αριστοτέλους, έξω από το υπουργείο Υγείας στην Αθήνα. Η κατάργηση […]

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν προκηρύξει για αύριο, Τετάρτη 30 Μαϊου, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας, στα δημόσια νοσοκομεία.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) καλεί τους εργαζόμενους του ΕΣΥ στην προσυγκέντρωση, στις 10.00, στην οδό Αριστοτέλους, έξω από το υπουργείο Υγείας στην Αθήνα.

Η κατάργηση των μνημονίων και η ανάκτηση των μνημονιακών απωλειών είναι ορισμένα από τα αιτήματα που διεκδικούν οι εργαζόμενοι.

Διαβάστε ακόμα:

Απεργία ΜΜΜ: «Νεκρώνει» η Αθήνα

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωση, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) συμμετέχει στην απεργία που έχουν προκηρύξει για αύριο οι επαγγελματικοί, κοινωνικοί και επιστημονικοί φορείς, ενάντια στην άγρια λιτότητα που έχουν επιφέρει τα μέτρα της κυβέρνησης, με την υπερφορολόγηση, την περικοπή των μισθών και των συντάξεων.

Ο ΠΙΣ καλεί τους ιατρούς τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία και να διεκδικήσουν αύξηση των μισθών, προσλήψεις προσωπικού, λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεργίας, κατάργηση του Νόμου 4387/2016 για το συνταξιοδοτικό και δίκαιο φορολογικό σύστημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις