Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τρέχει να προλάβει ο Σαλάχ – Η μήνυση στον Ράμος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρέχει να προλάβει ο Σαλάχ – Η μήνυση στον Ράμος

Τρέχει να προλάβει το Μουντιάλ ο Αιγύπτιος φο, Μο Σαλάχ, ύστερα από τον τραυματισμό του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην Ισπανία για αποθεραπεία θα βρεθεί ο Σαλάχ – Ο Αιγύπτιος φορ τρέχει να προλάβει το Μουντιάλ Στόχος του το Μουντιάλ της Ρωσίας το φετινό καλοκαίρι και, όπως όλα δείχνουν, θα τα καταφέρει, ύστερα από τις πολύ […]

Τρέχει να προλάβει το Μουντιάλ ο Αιγύπτιος φο, Μο Σαλάχ, ύστερα από τον τραυματισμό του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην Ισπανία για αποθεραπεία θα βρεθεί ο Σαλάχ – Ο Αιγύπτιος φορ τρέχει να προλάβει το Μουντιάλ

Στόχος του το Μουντιάλ της Ρωσίας το φετινό καλοκαίρι και, όπως όλα δείχνουν, θα τα καταφέρει, ύστερα από τις πολύ ικανοποιητικές του εξετάσεις.

Ο διεθνής επιθετικός της Λίβερπουλ που τραυματίστηκε στον ώμο δεν θα επιστρέψει στην πατρίδα του, αφού την Τετάρτη θα ταξιδέψει στην Ισπανία και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Διαβάστε ακόμα: Μήνυμα «νίκης» από Σαλάχ

Μήνυση στον Ράμος – Αποζημίωση 1 δισ. ευρώ!

Στον αντίποδα, ένας Αιγύπτιος δικηγόρος κινείται νομικά εναντίον του Σέρχιο Ράμος για τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ, ζητώντας ως αποζημίωση το ποσό του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ!

Την ώρα που κάποιοι έχουν ξεκινήσει να συλλέγουν υπογραφές για την τιμωρία του, ένας δικηγόρος στην Αίγυπτο ανακοίνωσε σε τηλεοπτική εκπομπή της χώρας ότι ήδη έχει κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Ο Ράμος σκόπιμα τραυμάτισε τον Σαλάχ και θα πρέπει να τιμωρηθεί για την ενέργειά του. Ήδη έχω κινήσει τις νομικές διαδικασίες στη FIFA καταθέτοντας μήνυση. Θα ζητήσω αποζημίωση, η οποία μπορεί να ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο ευρώ για τη φυσική και την ψυχολογική βλάβη του Ράμος στον Σαλάχ και στον λαό της Αιγύπτου», ανέφερε ο δικηγόρος Μπασέμ Γουάμπα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις