Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

21

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Power of Love: Δεν μπήκε παίκτης – Η ανακοίνωση που αλλάζει το παιχνίδι
LIFESTYLE

Power of Love: Δεν μπήκε παίκτης – Η ανακοίνωση που αλλάζει το παιχνίδι

Το Power of Love μπαίνει στην τελική ευθεία. Αν και πολλοί θα περίμεναν πως ένας νέος παίκτης θα μπει στο σπίτι, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε στους παίκτες πως δεν θα μπει νέα παίκτρια στο παιχνίδι αφού απομένουν μόλις 5 ακόμα Gala που θα αναδείξουν το νικητήριο ζευγάρι. Power of Love: «Κλείδωσε»! […]

Το Power of Love μπαίνει στην τελική ευθεία.

Αν και πολλοί θα περίμεναν πως ένας νέος παίκτης θα μπει στο σπίτι, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε στους παίκτες πως δεν θα μπει νέα παίκτρια στο παιχνίδι αφού απομένουν μόλις 5 ακόμα Gala που θα αναδείξουν το νικητήριο ζευγάρι.

Power of Love: «Κλείδωσε»! Πότε θα γίνει ο τελικός

«Θέλω να σας πω το εξής: Δεν θα μπει καινούριος παίκτης σήμερα. Δεν θα μπει ούτε αύριο. Γιατί είμαστε στην τελική ευθεία. Είστε ζευγάρια όσοι είστε μέσα στο σπίτι και τώρα αυτά τα ζευγάρια θα αρχίσουν να λειτουργούν με τον ανταγωνισμό του παιχνιδιού μέχρι τον τελικό.

Θα έρθουν κάποιες καινούριες διαδικασίες τις οποίες θα σας τις πω μετά, αλλά στην ουσία θα είναι η πρόβα για τον τελικό.

Spoiler Power of Love: Ποιος αποχωρεί στο ερχόμενο Gala

Τώρα, καθημερινά θα ζούμε με τον τελικό στο μυαλό μας. Αυτό που θα σας ζητήσω να κάνετε είναι πρόβα για τον τελικό. Να ξέρετε ότι πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό για το πως θα κρίνετε και θα ζυγίσετε τις καταστάσεις. Το πάρτυ αρχίζει τώρα», ανακοίνωσε στους παίκτες του Power of Love η Μαρία Μπακοδήμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις