Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γαμήλο ταξίδι για την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι
ΚΟΣΜΟΣ

Γαμήλο ταξίδι για την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι

Ο γάμος έγινε όμως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι καθυστέρησαν το γαμήλιο ταξίδι τους και τον μήνα του μέλιτος για να μπορέσουν να παρευρεθούν στο πάρτι γεννεθλίων του Καρόλου. Και ενώ παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό ο προορισμός τους, τελικά αποκαλύφθηκε πως ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα πραγματοποιήσουν το γαμήλιο ταξίδι τους […]

Ο γάμος έγινε όμως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι καθυστέρησαν το γαμήλιο ταξίδι τους και τον μήνα του μέλιτος για να μπορέσουν να παρευρεθούν στο πάρτι γεννεθλίων του Καρόλου.

Και ενώ παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό ο προορισμός τους, τελικά αποκαλύφθηκε πως ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα πραγματοποιήσουν το γαμήλιο ταξίδι τους στον Καναδά. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει ο βρετανικός Τύπος, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα διαμείνουν σε ένα πολυτελές θέρετρο στο Εθνικό Πάρκο Fairmont Jasper του Καναδά.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκαριστικό: Αστυνομικός ξυλοκοπά νεαρή σε παραλία (vid)

Έξω από το θέρετρο θα υπάρχουν βρετανικές και καναδικές δυνάμεις ασφαλείας.

Το νιόπαντρο ζευγάρι θα παραμείνει σε ένα χώρο 6.000 τετραγωνικών μέτρων που ονομάζεται The Royal Retreat στο πάρκο της Αλμπέρτα. Όμως άγνωστη παραμένει ακόμη η ημερομηνία που θα φτάσουν.

Το πάρκο έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO καθώς διαθέτει ένα μοναδικό περιβάλλον, σπάνια ζώα και άγρια φύση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις