Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανατροπή στον θάνατο του σωφρονιστικού υπαλλήλου (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στον θάνατο του σωφρονιστικού υπαλλήλου (vid)

Οι εξελίξεις «τρέχουν» όσο αφορά στον θάνατο του 34χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του trikalaola.gr, υπάρχουν νέα δεδομένα τα οποία δείχνουν πως ο θάνατος του 34χρονου δεν προήρθε από αλλεργικό σοκ γιατί η γενική εικόνα, τα σημεία και τα συμπτώματα (όπως οίδημα λάρυγγα), δεν ήταν τα συνηθισμένα ενός αλλεργικού ανθρώπου που έχει τσιμπηθεί από σφήκα ή μέλισσα. Διαβάστε […]

Οι εξελίξεις «τρέχουν» όσο αφορά στον θάνατο του 34χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του trikalaola.gr, υπάρχουν νέα δεδομένα τα οποία δείχνουν πως ο θάνατος του 34χρονου δεν προήρθε από αλλεργικό σοκ γιατί η γενική εικόνα, τα σημεία και τα συμπτώματα (όπως οίδημα λάρυγγα), δεν ήταν τα συνηθισμένα ενός αλλεργικού ανθρώπου που έχει τσιμπηθεί από σφήκα ή μέλισσα.

Διαβάστε ακόμα: Άγριο ξύλο μεταξύ αναρχικών και ομάδας του «πατέρα Κλεομένη» (pics)

Ο 34χρονος ήταν στο κτήμα της οικογένειας μαζί με τον πατέρα του. Επιστρέφοντας στο σπίτι όμως δεν ανέφερε κάποιο σύμπτωμα στους δικούς του, αν και λίγο αργότερα, ο πατέρας του τον βρήκε σωριασμένο στην αυλή του σπιτιού.

Από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και γι’ αυτό διατάχθηκε η προβλεπόμενη νεκροψία-νεκροτομή.

Στόχος να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις