Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άγριο ξύλο μεταξύ αναρχικών και ομάδας του «πατέρα Κλεομένη» (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο ξύλο μεταξύ αναρχικών και ομάδας του «πατέρα Κλεομένη» (pics)

Άγριο ξύλο έπεσε, στο κέντρο της Λάρισας, μεταξύ αναρχικών και ομάδας του «πατέρα Κλεομένη». Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό πεζόδρομο της Λάρισας κατά τη διάρκεια συμπλοκής αναρχικών με υποστηρικτές του γνωστού ως «πατέρα Κλεομένη» που βρίσκονταν στην πόλη. Κατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa. gr, την περασμένη Τετάρτη ο «πατήρ Κλεομένης» και οι υποστηρικτές του, φέρεται […]

Άγριο ξύλο έπεσε, στο κέντρο της Λάρισας, μεταξύ αναρχικών και ομάδας του «πατέρα Κλεομένη».

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό πεζόδρομο της Λάρισας κατά τη διάρκεια συμπλοκής αναρχικών με υποστηρικτές του γνωστού ως «πατέρα Κλεομένη» που βρίσκονταν στην πόλη.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa. gr, την περασμένη Τετάρτη ο «πατήρ Κλεομένης» και οι υποστηρικτές του, φέρεται να κολλούσαν αυτοκόλλητα με συνθήματα και παράλληλα να σκίζουν αφίσες για αντιπολεμική πορεία.

Διαβάστε ακόμα: Πήγε για διακοπές και βρέθηκε νεκρή

Εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο με αποτέλεσμα στη μέση του δρόμου να αρχίσει μία μαζική συμπλοκή με άγριο ξύλο, μπουνιές και κλωτσιές.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ανάρτηση από γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα τα τραυματιστούν τρία άτομα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις