Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Οι… γλύκες και η ψήφος Τσίπρα στον Μπουτάρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι… γλύκες και η ψήφος Τσίπρα στον Μπουτάρη

Τη στήριξή του στον Γιάννη Μπουτάρη εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός τον πρότεινε για υποψήφιο της Αριστεράς στη Θεσσαλονίκη. Ο κος Τσίπρας δήλωσε χαρακτηριστικά πως τον ενθάρρυνε να συνεχίσει τον αγώνα προτείνοντάς του να βγει μπροστά ηγούμενος ενός δημοκρατικού μετώπου. Διαβάστε ακόμα: Τσίπρας σε Μπουτάρη: Η Καλυψώ έφαγε […]

Τη στήριξή του στον Γιάννη Μπουτάρη εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός τον πρότεινε για υποψήφιο της Αριστεράς στη Θεσσαλονίκη.

Ο κος Τσίπρας δήλωσε χαρακτηριστικά πως τον ενθάρρυνε να συνεχίσει τον αγώνα προτείνοντάς του να βγει μπροστά ηγούμενος ενός δημοκρατικού μετώπου.

Διαβάστε ακόμα: Τσίπρας σε Μπουτάρη: Η Καλυψώ έφαγε τις πιο πολλές (vid)

Σημειώνεται πως η συνάντησή τους ολοκληρώθηκε στο δημαρχείο, με τον Αλέξη Τσίπρα να φτάνει στις 10:30. «Όλα καλά; Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», φέρεται να είπα ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Επιπλέον, επισήμανε ότι η στάση του δημάρχου έχει γίνει σύμβολο και τόνισε ότι μπορεί να λένε κάποιοι ότι η επίθεση ήταν τυχαία και αυθόρμητη, όμως ήταν οργανωμένη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις