Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τσίπρας σε Μπουτάρη: Η Καλυψώ έφαγε τις πιο πολλές (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσίπρας σε Μπουτάρη: Η Καλυψώ έφαγε τις πιο πολλές (vid)

Λίγες κουβέντες αντάλλαξαν ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γιάννη Μπουτάρη, λίγο πριν μπουν στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης για το τετ α τετ. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε όπως ήταν αναμενόμενο στον ξυλοδαρμό του δημάρχου του περασμένο Σάββατο, ένα θέμα που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Ο κ. Μπουτάρης παρουσίασε στον πρωθυπουργό τα δύο άτομα που τον προστάτευσαν κατά […]

Λίγες κουβέντες αντάλλαξαν ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γιάννη Μπουτάρη, λίγο πριν μπουν στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης για το τετ α τετ.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε όπως ήταν αναμενόμενο στον ξυλοδαρμό του δημάρχου του περασμένο Σάββατο, ένα θέμα που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Ο κ. Μπουτάρης παρουσίασε στον πρωθυπουργό τα δύο άτομα που τον προστάτευσαν κατά την επίθεση των δραστών, την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα και τον σωματοφύλακα του δημάρχου Θεσσαλονίκης, τον Μανώλη.

Επίθεση στον Μπουτάρη: Αστυνομικός ανάμεσα στους δράστες

«Η Καλυψώ, σωματοφύλακας» είπε ο κ. Μπουτάρης με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά χαμογελώντας «Η Καλυψώ νομίζω έφαγε τις πιο πολλές…».

Αναφερόμενος στον αστυνομικό της προσωπικής του ασφάλειας ο Γιάννης Μπουτάρηε είπε ότι «είναι Νο 1 στην ασφάλεια. Εάν δεν είχε τρέξει να με σηκώσει…» με τον πρωθυπουργό να προσθέτει «είχαμε και άλλους τρεις που ταυτοποιήθηκαν χθες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις