Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

04

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σάλος για τις ψεύτικες ιατρικές βεβαιώσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος για τις ψεύτικες ιατρικές βεβαιώσεις

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι έχουν δοθεί ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις τοξικοεξάρτησης, από το ψυχιατρείο κρατουμένων των Φυλακών Κορυδαλλού. Το υπουργείο Δικαιοσύνης παρήγγειλε έκτακτο έλεγχο, o οποίος θα διενεργηθεί από το Σώμα Επιθεώρησης. Τις βεβαιώσεις φέρονται ότι χορηγούσαν δύο γιατροί μετά από πραγματογνωμοσύνες που φέρεται ότι διεξήχθησαν. Διαβάστε ακόμα: «Εκτός Βουλής» ο Γιάννης Λαγός της […]

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι έχουν δοθεί ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις τοξικοεξάρτησης, από το ψυχιατρείο κρατουμένων των Φυλακών Κορυδαλλού.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης παρήγγειλε έκτακτο έλεγχο, o οποίος θα διενεργηθεί από το Σώμα Επιθεώρησης.

Τις βεβαιώσεις φέρονται ότι χορηγούσαν δύο γιατροί μετά από πραγματογνωμοσύνες που φέρεται ότι διεξήχθησαν.

Διαβάστε ακόμα:

«Εκτός Βουλής» ο Γιάννης Λαγός της Χρυσής Αυγής

Σημειώνεται, παράλληλα στην ανακοίνωση, ότι κανείς εκ των δύο φερομένων ως εμπλεκομένων ιατρών δεν είναι υπάλληλος του υπουργείου Δικαιοσύνης, ενώ ήδη διακόπηκε η συνεργασία με τον ένα εξ αυτών που προσέφερε υπηρεσίες «κατ’ επίσκεψιν».

Τέλος, το υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρει ότι «ακόμα μια φορά αναδεικνύεται η ορθότητα της απόφασης ένταξης του Ψυχιατρείου Κρατουμένων στο ΕΣΥ, διαδικασία που βαίνει προς την ολοκλήρωσή της μετά και την πρόσφατη έγκριση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος από το Συμβούλιο της Επικρατείας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις