Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Σε οριακό σημείο Διάσημοι & Μαχητές (vid)
LIFESTYLE

Survivor: Σε οριακό σημείο Διάσημοι & Μαχητές (vid)

Εκτός ορίων η κατάσταση στο Survivor Μπαρούτι μυρίζει η παραλία στον Άγιο Δομίνικο, με Διάσημους και Μαχητές να «σκοτώνονται» και να έχουν διαρκώς παράπονα. Κυριότερος λόγος η αλαζονεία που συνοδεύει τις νίκες των Μαχητών. Οι Διάσημοι δεν κρύβουν την οργή τους, αλλά και οι Μαχητές από την πλευρά τους εμφανίζονται δυσαρεστημένοι. Χάρης Γιακουμάτος για Ηλία […]

Εκτός ορίων η κατάσταση στο Survivor

Μπαρούτι μυρίζει η παραλία στον Άγιο Δομίνικο, με Διάσημους και Μαχητές να «σκοτώνονται» και να έχουν διαρκώς παράπονα.

Κυριότερος λόγος η αλαζονεία που συνοδεύει τις νίκες των Μαχητών.

Οι Διάσημοι δεν κρύβουν την οργή τους, αλλά και οι Μαχητές από την πλευρά τους εμφανίζονται δυσαρεστημένοι.

Χάρης Γιακουμάτος για Ηλία Γκότση

«Ακόμα ψάχνω να βρω τελικά ο Ηλίας με ποιον είχε το πρόβλημα. Σε αυτό το παιχνίδι από την πρώτη μέρα, το μόνο που συμβαίνει είναι να μεταφέρει ο ένας στον άλλον λόγια για να μπορούν να πλησιάζουν κάποιον άνθρωπο ή να κερδίζουν την υποστήριξη κάποιου άλλου. Γι’αυτό είχα πει στον Ηλία ότι δεν μπορώ να συνεχίσω την παρέα μαζί του. Συνέχιζε τις εχθροπραξίες. Αυτό με είχε κουράσει εμένα. Λυπάμαι γι’αυτόν!

Μπάχαλο στο Power of Love με την επιστροφή του Ανδρέα (vid)

Με στεναχώρησε στον τελευταίο αγώνα ο τρόπος που διαχειρίστηκαν το θέμα της Ροδάνθης με τους φακούς. Φοβήθηκαν μην χάσει η Ροδάνθη και χάσουν πόντους. Αυτό δείχνει και την ηγεσία του Ηλία. Αντί να πάει να παλέψει, χρησιμοποίησαν έναν τραγικό λόγο, ξεφτίλισαν το κοριτσάκι, την πέταξαν έξω από την ομάδα, σαν μπανανόφλουδα».

Εύη Σαλταφερίδου για Κατερίνα Δαλάκα: «Περιμένω από την Κατερίνα να γίνει κάποια συζήτηση, να με προσεγγίσει. Η Κατερίνα ποτέ δεν ρώτησε πως είσαι στην καινούρια σου ομάδα, αυτό με ενόχλησε πολύ».

Λυκουρέζος: Είμαι εγκλωβισμένος στην εφηβεία μου

Και η Κατερίνα Δαλάκα τα “πήρε”

«Πανηγυρίζουν πριν καν τελειώσει! Μας κοροϊδεύουν! Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος! Πάμε! Νευριάστε»! Στο τέλος του αγώνα, ο Μιχάλης Μουρούτσος την είπε στον Νικόλα Αγόρου για τους έξαλλους πανηγυρισμούς και κατά πόσο αυτοί ευθύνονται για τις νίκες των Μαχητών.

«Η έπαρση που βλέπω από την αντίπαλη ομάδα, δεν μου αρέσει καθόλου. Γιατί όταν λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο πας στο ξενοδοχείο και το ξενοδοχείο είναι κλειστό. Θα γυρίσει όλο αυτό», ανέφερε λίγο αργότερα ο Γιάννης Τσίλης.

Όσο για τη Μελίνα Μεταξά, μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα δήλωσε μπροστά σε όλους τους παίκτες: «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις