Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Power of Love: Ο Δώρος «προδίδει» την ηλικία της Αθηνάς (vid)
LIFESTYLE

Power of Love: Ο Δώρος «προδίδει» την ηλικία της Αθηνάς (vid)

Power of Love: Ο Δώρος Παναγίδης μιλά με τα πιο όμορφα λόγια για την καλή του, Αθηνά Χρυσαντίδου. Ο Κύπριος πρώην παίκτης του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού του ΣΚΑΙ μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη σχέση του με την όμορφη Αθηνά. Διαβάστε ακόμα: Μπάχαλο στο Power of Love με την επιστροφή του Ανδρέα (vid) Ο γοητευτικός […]

Power of Love: Ο Δώρος Παναγίδης μιλά με τα πιο όμορφα λόγια για την καλή του, Αθηνά Χρυσαντίδου.

Ο Κύπριος πρώην παίκτης του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού του ΣΚΑΙ μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη σχέση του με την όμορφη Αθηνά.

Διαβάστε ακόμα: Μπάχαλο στο Power of Love με την επιστροφή του Ανδρέα (vid)

Ο γοητευτικός ηθοποιός και μοντέλο αποφάσισε να αποχωρήσει από το Power Of Lοve και μια από τις ερωτήσεις αφορούσε και αυτό.

Τόνισε πως λύθηκαν οι όποιες διαφορές με την τουρκικά παραγωγή, αποκάλυψε πως η Αθηνά είναι όντως 20 χρονών, παρότι γράφονται – ακούγονται πολλά, και φανέρωσε πως είναι μαζί και μετά το πέρας του τηλεπαιχνιδιού.

«Η Αθηνά τώρα είναι στη Ρωσία. Εννοείται πως είμαστε μαζί και αγαπημένοι. (…) Είχαμε κάποιες διαφορές με την Τούρκικη παραγωγή λόγω ασυνεννοησίας, αλλά τα λύσαμε όλα, όλα μια χαρά».

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις