Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μεθοδικός ο Έλληνας μακελάρης – Ποιους «αντέγραψε»
ΚΟΣΜΟΣ

Μεθοδικός ο Έλληνας μακελάρης – Ποιους «αντέγραψε»

Οι εξελίξεις και το παρασκήνιο της επίθεσης «τρέχουν» διαρκώς όσο αφορά στο αιματηρό επεισόδιο του Τέξας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ABC News, παλαιότερες επιθέσεις είχε αντιγράψει ο 17χρονος Έλληνας μακελάρης του Τέξας. Διαβάστε ακόμα: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες – Η στιγμή της φρίκης στο Τέξας (pics) Ο κατηγορούμενος, ο Δημήτρης Παγουρτζής, «χρησιμοποίησε στοιχεία από δολοφονίες για τη […]

Οι εξελίξεις και το παρασκήνιο της επίθεσης «τρέχουν» διαρκώς όσο αφορά στο αιματηρό επεισόδιο του Τέξας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ABC News, παλαιότερες επιθέσεις είχε αντιγράψει ο 17χρονος Έλληνας μακελάρης του Τέξας.

Διαβάστε ακόμα: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες – Η στιγμή της φρίκης στο Τέξας (pics)

Ο κατηγορούμενος, ο Δημήτρης Παγουρτζής, «χρησιμοποίησε στοιχεία από δολοφονίες για τη δική του», όπως ανέφερε πηγή στο τηλεοπτικό δίκτυο χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι συμμαθητές του στο σχολείο της Σάντα Φε του Τέξας τον περιγράφουν ως έναν ήσυχο και μοναχικό τύπο, ο οποίος έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα του σχολείου του.

Διαβάστε ακόμα: Ο Έλληνας μακελάρης «διάλεξε» ποιοι θα ζήσουν

Πολλά στοιχεία της επίθεσης παραπέμπουν σε μια από τις φονικότερες επιθέσεις σε σχολείο στην ιστορία των ΗΠΑ, τη σφαγή στο Λύκειο Κόλουμπαϊν τον Απρίλιο 1999.

Τότε, δύο έφηβοι οπλισμένοι με όπλα που είχαν κρύψει μέσα από τις καμπαρντίνες τους, σκότωσαν 12 μαθητές και έναν καθηγητή. Ενεπλάκησαν σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία και τελικά αυτοκτόνησαν.

Αν και ο Έλληνας μακελάρης δεν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, ο κυβερνήτης του Τέξας αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι σχεδίαζε την αυτοκτονία του, σύμφωνα με το ημερολόγιό του.

Αυτό που τον σταμάτησε είναι ότι δεν βρήκε τη δύναμη για να το κάνει.

Διαβάστε ακόμα: Το Τέξας θρηνεί – Ποιος είναι ο μακελάρης, Δημήτρης Παγουρτζής

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δράστης ομολόγησε την πράξη του όταν τέθηκε υπό κράτηση, αλλά οι Αρχές δεν γνωρίζουν το κίνητρο της επίθεσης.

Η οικογένεια του Δημήτρη Παγουρτζή σε ανακοίνωσή της δηλώνει «θλιμμένη και απογοητευμένη» από την επίθεση, ενώ προσθέτει ότι συνεργάζεται με τις αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις