Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες – Η στιγμή της φρίκης στο Τέξας (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες – Η στιγμή της φρίκης στο Τέξας (pics)

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το «φως» για τη φρίκη στο Τέξας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το DailyMail, ο Έλληνας μακελάρης, Δημήτρης Παγουρτζής τραγουδούσε το «Another One Bites the Dust» των Queen ενώ πυροβολούσε μαθητές και καθηγητές. Επιπλέον, σύμφωνα με τον μαθητή Κόουλ Ντίξον, ο Δημήτρης Παγουρτζής έπαιζε στο κινητό του έναν γιαπωνέζικο στρατιωτικό ύμνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. […]

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το «φως» για τη φρίκη στο Τέξας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το DailyMail, ο Έλληνας μακελάρης, Δημήτρης Παγουρτζής τραγουδούσε το «Another One Bites the Dust» των Queen ενώ πυροβολούσε μαθητές και καθηγητές.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον μαθητή Κόουλ Ντίξον, ο Δημήτρης Παγουρτζής έπαιζε στο κινητό του έναν γιαπωνέζικο στρατιωτικό ύμνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Διαβάστε ακόμα: Ο Έλληνας μακελάρης «διάλεξε» ποιοι θα ζήσουν

«Γιου χου!», φέρεται να φώναζε ο 17χρονος κάθε φορά που πυροβολούσε έναν μαθητή κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης στο Λύκειο της Σάντα Φε, την Παρασκευή (18/05).

Διαβάστε ακόμα: Το Τέξας θρηνεί – Ποιος είναι ο μακελάρης, Δημήτρης Παγουρτζής

Σε ανάρτησή της στο facebook, μητέρα μαθήτριας αναφέρει: «Η Ισαμπέλ κάλεσε την αστυνομία και ψιθύριζε στο κινητό της. Της είπαν να κάνει ησυχία και ότι φτάνει βοήθεια. Μετά, ησυχία στο τηλέφωνο. Άκουσαν τον ένοπλο στη διπλανή τάξη να φωνάζε «γιου χου!» και να πυροβολεί και πάλι».

«Ο ένοπλος επέστρεψε στην τάξη τους και τον άκουσαν να λέει είσαι νεκρός και να ακολουθούν νέοι πυροβολισμοί. Εκείνη τη στιγμή άρχισαν να χτυπούν κινητά σε όλη την αίθουσα κι εκείνος κορόιδευε τα παιδιά που κρύβονταν σε ντουλάπα, ρωτώντας τα νομίζεις ότι θέλουν εσένα; θέλεις να έρθεις και να το σηκώσεις;».

Διαβάστε ακόμα: Ξεσπά ο πατέρας του Έλληνα μακελάρη – Τραγική φιγούρα

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο 17χρονος παρέμεινε στον χώρο του σχολείου περίπου μισή ώρα, κινούμενος μεταξύ τεσσάρων τάξεων.

Το κίνητρο

Εξετάζονται μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ο 17χρονος ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού ακόμα και από τους προπονητές του στη σχολική ομάδα αμερικάνικου φούτμπολ.

Στον αντίποδα, μια άλλη εκδοχή τονίζεται ότι ήθελε να εκδικηθεί την 16χρονη Σάνα Φίσερ, ένα κορίτσι το οποίο τον απέρριψε.

Ο τραγικός απολογισμός μιλάς για 8 νεκρούς μαθητές και 2 καθηγητές ενώ τραυμάτισε άλλα 13 άτομα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις