Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πήρε την τρίτη θέση στην Euroleague
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πήρε την τρίτη θέση στην Euroleague

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πέρασε τρίτη στην Euroleague. Η Ζαλγκίρις ολοκλήρωσε πανέμορφα την φετινή της ευρωπαϊκή πορεία σε αντίθεση με αυτή του Δημητρη Ιτούδη η οποία απογοήτευσε παρά τον πακτωλό εκατομμυρίων που κοστίζει. Η επιθετική άμυνα της ΤΣΣΚΑ καθώς και η σύνδεση του Κόρεϊ Χίγκινς με το καλάθι της Ζαλγκίρις ήταν αρκετά για να […]

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πέρασε τρίτη στην Euroleague.

Η Ζαλγκίρις ολοκλήρωσε πανέμορφα την φετινή της ευρωπαϊκή πορεία σε αντίθεση με αυτή του Δημητρη Ιτούδη η οποία απογοήτευσε παρά τον πακτωλό εκατομμυρίων που κοστίζει.

Η επιθετική άμυνα της ΤΣΣΚΑ καθώς και η σύνδεση του Κόρεϊ Χίγκινς με το καλάθι της Ζαλγκίρις ήταν αρκετά για να βάλουν την ΤΣΣΚΑ μπροστά στο σκορ (11-4, 4’).

Οι αλλαγές του Σαρούνας Γιαασικεβίτσιους βοήθησαν να αλλάξει ο ρυθμός του αγώνα, αλλά και το προβάδισμα (11-12, 6’).

Διαβάστε ακόμα:

Ιστορική μέρα για το χαντμπολ στο ΟΑΚΑ

Από τη μία ο Βασίλιε Μίσιτς και από την άλλη ο Κάιλ Χάινς με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, πρωταγωνίστησαν στο σκοράρισμα με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες στους 26 πόντους (14’).

Ένα μικρό σερί πέντε πόντων των Λιθουανών ήταν αρκετό να τους δώσει μία μικρή διαφορά υπέρ τους (29-34, 17’) και μάλιστα βρήκαν τρόπο να τη διατηρήσουν μέχρι να πάνε στα αποδυτήρια.

Όπως γράφει και η gazzetta.gr, η Ζαλγκίρις νίκησε ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Σούταρε με 58.1% στα δίποντα, με 45.5% στα τρίποντα και είχε 6 περισσότερα ριμπάουντ (31-37).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις