Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

27

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανατροπή στο Power of Love, πριν την αποχώρηση (vid)
LIFESTYLE

Ανατροπή στο Power of Love, πριν την αποχώρηση (vid)

Μόνος θα μείνει ακόμα μια φορά ο Αλέξανδρος στο σπίτι του Power of Love. Αγαπημένοι παίκτες του σπιτιού ήταν για ακόμα μία εβδομάδα ο Πάνος Ζάρλας και η Στέλλα Μιζεράκη. Οι άνδρες προστάτευσαν την Εύα από το σπίτι των κοριτσιών και οι γυναίκες τον Μιχάλη. Η ανατροπή όμως στην διαδικασία, ήταν το ότι οι παίκτες […]

Μόνος θα μείνει ακόμα μια φορά ο Αλέξανδρος στο σπίτι του Power of Love.

Αγαπημένοι παίκτες του σπιτιού ήταν για ακόμα μία εβδομάδα ο Πάνος Ζάρλας και η Στέλλα Μιζεράκη. Οι άνδρες προστάτευσαν την Εύα από το σπίτι των κοριτσιών και οι γυναίκες τον Μιχάλη.

Η ανατροπή όμως στην διαδικασία, ήταν το ότι οι παίκτες αυτή τη φορά κλήθηκαν να ψηφίσουν προς αποχώρηση άτομο από το δικό τους σπίτι.

Ξεμαλλιάζονται στο Power of Love, μετά την κλωτσιά! (vid)

Τα κορίτσια κάποια από εκείνες και τα αγόρια κάποιον από εκείνους. Αυτό τάραξε ιδιαιτέρως τις γυναίκες που έχουν δεθεί πολύ, με την Κυριακή να βάζει τα κλάματα και την Εύα να της υπενθυμίζει πως πρόκειται απλώς για ένα παιχνίδι. Ως υποψήφιοι για αποχώρηση ψηφίστηκαν η Λιβάη και ο Αλέξανδρος. Το πιο νέο ζευγάρι του σπιτιού.

Η δεύτερη ανατροπή της βραδιάς ήταν λίγο πριν την ανακοίνωση του αγαπημένου παίκτη του σπιτιού.

«Θα σας δώσω μια ευκαιρία… Θα σας δώσω την ευκαιρία να διαλέξετε ποιος θα πάρει τα λεφτά και ποιος θα προστατεύσει το σπίτι. Ένας θα πάρει τα λεφτά και ο άλλος τα προστατεύσει το σπίτι.

Νέες εξελίξεις – «Κόπηκε» το Game of love

Θέλω να το χρειάζεστε να κάνετε μια μικρή σύσκεψη, να πάρετε ένα κόκκινο δωμάτιο αν θέλετε και να συζητήσετε πως θέλετε να λειτουργήσετε. Θέλω να σας πω ότι οι ψήφοι σας είναι πολύ κοντά», ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου και το ζευγάρι πήρε λίγο χρόνο να συζητήσει την απόφαση του…

Τόσο η Στέλλα, η οποία γνωρίζει τον Αλέξανδρο τόσα χρόνια, όσο και ο Πάνος νιώθει πιο κοντά σε εκείνον και έτσι αποφάσισαν η Στέλλα να κρατήσει τα χρήματα και ο Πάνος να προστατεύσει τον Αλέξανδρο. Η Λιβάη Κοκκίνου αποχώρησε από το σπίτι του Power of Love.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις