Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μια εκ βαθέων εξομολόγηση – «Μου πήραν το σπίτι…»
LIFESTYLE

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση – «Μου πήραν το σπίτι…»

Αποκαλυπτικός και δίχως να «μασήσει» τα λόγια του μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο γνωστός σχεδιαστής. Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή Ooh la la και στη Σάσα Σταμάτη. Εκεί μίλησε για πολλά θέματα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια. Διαβάστε ακόμα Πασίγνωστος Έλληνας ερωτευμένος […]

Αποκαλυπτικός και δίχως να «μασήσει» τα λόγια του μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο γνωστός σχεδιαστής.

Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή Ooh la la και στη Σάσα Σταμάτη. Εκεί μίλησε για πολλά θέματα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε ακόμα

Πασίγνωστος Έλληνας ερωτευμένος με παίκτη του Survivor (vid)

«Οικονομικά είμαι άσχημα ακόμα, αλλά ευτυχώς έχω φίλους από το εξωτερικό που μου διαθέτουν τα πάντα. Τις βίλες τους, τα σκάφη τους, τα αεροπλάνα τους. Και αυτά που δεν μπορούσα, ενώ δούλευα τόσα χρόνια, να τα γευτώ, τα γεύομαι τώρα».

Και συνέχισε: «Προχτές μου πήραν το σπίτι και θα μένω στο ενοίκιο από εδώ και πέρα. Το σπίτι στη Μύκονο νοικιάστηκε γιατί αυτό είναι ιδιοκτησία μου και δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία. Είναι σκληρό αυτό που μου έχει συμβεί. Δούλεψα πάρα πολύ στην Ελλάδα, επένδυσα πολλά χρήματα… Θυμάμαι ότι και η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έλεγαν ποιος είναι αυτός ο τρελός;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις