Αθήνα

°C

Τρίτη

19

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Διαμαντή να πεθάνεις, να πάθεις καρκίνο»…
LIFESTYLE

«Διαμαντή να πεθάνεις, να πάθεις καρκίνο»…

  Οι απειλές και τα αίσχη κατά του Τιμολέοντα Διαμαντή, δεν καταπίνονται. Ο νεαρός σεφ αποκάλυψε τα ανατριχιαστικά μηνύματα που δέχεται και πραγματικά προκαλεί θλίψη για την κατάντια μέρους της κοινωνίας μας. Μιλώντας στο περιοδικό Down Τοwn, ο ίδιος μίλησε για τα αισχρά σχόλια που δέχτηκε από αγνώστους, μερικά από τα οποία ήταν και απειλητικά. […]

 

Οι απειλές και τα αίσχη κατά του Τιμολέοντα Διαμαντή, δεν καταπίνονται. Ο νεαρός σεφ αποκάλυψε τα ανατριχιαστικά μηνύματα που δέχεται και πραγματικά προκαλεί θλίψη για την κατάντια μέρους της κοινωνίας μας.

Μιλώντας στο περιοδικό Down Τοwn, ο ίδιος μίλησε για τα αισχρά σχόλια που δέχτηκε από αγνώστους, μερικά από τα οποία ήταν και απειλητικά.

Συγκλονιστικός τελικός: Ο νικητής του MasterChef

«Οι άνθρωποι στο διαδίκτυο κρίνουν λίγο διαφορετικά. Δεν με πειράζει να μου πει κάποιος ότι δεν του αρέσει ο χαρακτήρας μου. Αλλά με πειράζει να πουν ότι είμαι κακός μάγειρας ή τα πολύ αισχρά λόγια.

Γιατί δέχτηκα ακόμη και απειλητικά μηνύματα, που μου έγραφαν «να πεθάνεις, να πάθεις καρκίνο», πράγματα τα οποία δεν λες ούτε στον χειρότερο εχθρό σου», εξομολογείται, στο περιοδικό Down Town ο 28χρονος σεφ.

Μάλιστα, δεν κρύβει ότι είχε αγωνία για το πώς θα αντιδράσει η μητέρα του, αλλά και πως ο ίδιος στεναχωρήθηκε.

MasterChef: Βούρκωσαν Καραβάτου και Τιμολέων με την απώλεια (vid)

«Στην αρχή φρίκαρα μη στεναχωρηθεί η μάνα μου. Αλλά ήταν η πρώτη που το ξεπέρασε. Την πρώτη μέρα που διάβασα όλα αυτά τα μηνύματα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, δεν το περίμενα. Πλέον, όμως, δεν με νοιάζει τίποτα και δεν με επηρεάζουν. Γιατί ο κόσμος έξω στον δρόμο που συναντάω από κοντά είναι φανταστικός», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις