Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σήμερα η συνάντηση Κεφαλογιάννη με Κούκλατζη – Μητρετώδη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα η συνάντηση Κεφαλογιάννη με Κούκλατζη – Μητρετώδη

Ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο Άγγελος Μητρετώδης που  κρατούνται από την 1η Μαρτίου, σε φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας θα συναντήσουν σήμερα τον Μανώλη Κεφαλογιάννη. Ο  Ευρωβουλευτής της ΝΔ θα μεταβεί στην Αδριανούπολη και το μεσημέρι θα επισκεφθεί τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Ο κ. Κεφαλογιάννης θα μεταβεί στην Τουρκία αμέσως μετά τους εορτασμούς στην Αλεξανδρούπολη για […]

Ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο Άγγελος Μητρετώδης που  κρατούνται από την 1η Μαρτίου, σε φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας θα συναντήσουν σήμερα τον Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Ο  Ευρωβουλευτής της ΝΔ θα μεταβεί στην Αδριανούπολη και το μεσημέρι θα επισκεφθεί τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Ο κ. Κεφαλογιάννης θα μεταβεί στην Τουρκία αμέσως μετά τους εορτασμούς στην Αλεξανδρούπολη για την απελευθέρωση της πόλης, και θα είναι ο πρώτος Έλληνας και Ευρωπαίος αξιωματούχος που θα μιλήσει από κοντά με τους δύο στρατιωτικούς.

Δεν κάνει τυχαίες κινήσεις η Τουρκία, λέει ο Κουβέλης

«Οι παράνομα κρατούμενοι Έλληνες αξιωματικοί δεν είναι αιχμάλωτοι πολέμου, δεν βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου», σημείωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ σε παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Κεφαλογιάννης επέμεινε στην ανάγκη η Τουρκία να φερθεί ως κράτος δικαίου, να ακολουθήσει το διεθνή νόμο, και να απελευθερώσει τους στρατιωτικούς, επισημαίνοντας ότι θα θέσει αυτό το ζήτημα στους Τούρκους αξιωματούχους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις