Σήμερα η συνάντηση Κεφαλογιάννη με Κούκλατζη – Μητρετώδη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα η συνάντηση Κεφαλογιάννη με Κούκλατζη – Μητρετώδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο Άγγελος Μητρετώδης που  κρατούνται από την 1η Μαρτίου, σε φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας θα συναντήσουν σήμερα τον Μανώλη Κεφαλογιάννη. Ο  Ευρωβουλευτής της ΝΔ θα μεταβεί στην Αδριανούπολη και το μεσημέρι θα επισκεφθεί τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Ο κ. Κεφαλογιάννης θα μεταβεί στην Τουρκία αμέσως μετά τους εορτασμούς στην Αλεξανδρούπολη για […]

14.05.2018 | 09:43

Ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο Άγγελος Μητρετώδης που  κρατούνται από την 1η Μαρτίου, σε φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας θα συναντήσουν σήμερα τον Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Ο  Ευρωβουλευτής της ΝΔ θα μεταβεί στην Αδριανούπολη και το μεσημέρι θα επισκεφθεί τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Ο κ. Κεφαλογιάννης θα μεταβεί στην Τουρκία αμέσως μετά τους εορτασμούς στην Αλεξανδρούπολη για την απελευθέρωση της πόλης, και θα είναι ο πρώτος Έλληνας και Ευρωπαίος αξιωματούχος που θα μιλήσει από κοντά με τους δύο στρατιωτικούς.

Δεν κάνει τυχαίες κινήσεις η Τουρκία, λέει ο Κουβέλης

«Οι παράνομα κρατούμενοι Έλληνες αξιωματικοί δεν είναι αιχμάλωτοι πολέμου, δεν βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου», σημείωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ σε παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Κεφαλογιάννης επέμεινε στην ανάγκη η Τουρκία να φερθεί ως κράτος δικαίου, να ακολουθήσει το διεθνή νόμο, και να απελευθερώσει τους στρατιωτικούς, επισημαίνοντας ότι θα θέσει αυτό το ζήτημα στους Τούρκους αξιωματούχους.

Exit mobile version