Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Προκλητικός ο Σκουρλέτης – Διαψεύδει τους συμβασιούχους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκλητικός ο Σκουρλέτης – Διαψεύδει τους συμβασιούχους

Διαψεύδει τους συμβασιούχους ο Πάνος Σκουρλέτης και αρνείται πως είχε υποσχεθεί την μονιμοποίηση τους. Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δήλωσε«Δεν απολύθηκε κανείς, δεν τους υποσχεθήκαμε τίποτα», τονίζοντας πως έληξαν οι συμβάσεις τους και προκηρύχθηκε ανοιχτός διαγωνισμός με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ. Ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε πως «δεν υπήρχε κανένας από τους […]

Διαψεύδει τους συμβασιούχους ο Πάνος Σκουρλέτης και αρνείται πως είχε υποσχεθεί την μονιμοποίηση τους.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δήλωσε«Δεν απολύθηκε κανείς, δεν τους υποσχεθήκαμε τίποτα», τονίζοντας πως έληξαν οι συμβάσεις τους και προκηρύχθηκε ανοιχτός διαγωνισμός με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ.

Ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε πως «δεν υπήρχε κανένας από τους συμβασιούχους στην καθαριότητα με πάνω από τρεις συνεχόμενες ανανεωμένες  συμβάσεις».

Παράλληλα, τόνισε πως «Είπαμε ότι πρέπει να πάμε σε ανοιχτό διαγωνισμό για πρώτη φορά εδώ και μία δεκαετία. Το ΑΣΕΠ οργάνωσε ανοιχτό διαγωνισμό και έως τότε αυτοί οι άνθρωποι εργάζονταν μέχρι να βγουν τα προσωρινά αποτελέσματα του διαγωνισμού».

Διαβάστε ακόμα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έθεσε όρο για να «σπάσει» η Β’ Αθηνών

Ο υπουργός Εσωτερικών ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει το ρεπορτάζ της Καθημερινής που ήθελε τους όρους του διαγωνισμού να άλλαξαν. «Δεν άλλαξαν οι όροι του διαγωνισμού» τόνισε και πρόσθεσε «Τι πιο δίκαιο από ένα ανοιχτό διαγωνισμό με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ»;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις