Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

16

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / «Άνοιξε» το τζιν που σε στενεύει – Χωρίς δίαιτα
PLUS

«Άνοιξε» το τζιν που σε στενεύει – Χωρίς δίαιτα

Αν ψάχνεις τρόπους να «χωρέσεις» στο τζιν που σε στενεύει, υπάρχουν λύσεις και δεν χρειάζεται να κάνεις και δίαιτα. Ακόμα κι αν τελευταία πήρες κιλά, υπάρχουν τρεις τρόποι για να ευχαριστηθείς, όπως φαίνεται και στο bovary. gr, το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι που τόσο πολύ θες. Το τζιν εκείνο που δεν φοράς γιατί σε στενεύει αλλά […]

Αν ψάχνεις τρόπους να «χωρέσεις» στο τζιν που σε στενεύει, υπάρχουν λύσεις και δεν χρειάζεται να κάνεις και δίαιτα.

Ακόμα κι αν τελευταία πήρες κιλά, υπάρχουν τρεις τρόποι για να ευχαριστηθείς, όπως φαίνεται και στο bovary. gr, το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι που τόσο πολύ θες.

Το τζιν εκείνο που δεν φοράς γιατί σε στενεύει αλλά δεν θες να το πας και στη μοδίστρα, το τζιν εκείνο που είναι παρατημένο στην ντουλάπα σου, το τζιν εκείνο από τα… παλιά.

Διαβάστε ακόμα

Πώς θα καταλάβεις τα άνετα παπούτσια

Αν σας στενεύει στα πόδια 

1. Ψεκάστε το με χλιαρό νερό και μετά τραβήξτε το για να το τεντώσετε

Αφού στύψετε το τζιν από το χλιαρό νερό, κρατήστε το ίσια από τη βάση του τζιν (εκεί που κουμπώνει) σε τέτοιο ύψος ώστε οι άκρες του να ακουμπούν στο πάτωμα. Πατήστε πάνω στις άκρες και αρχίστε να το τραβάτε προς κάθε κατεύθυνση.

2. Φορέστε το και μπείτε μαζί με αυτό μέσα σε μια μπανιέρα με ζεστό νερό

Μείνετε στη μπανιέρα για 10 με 15 λεπτά. Το ζεστό (όχι καυτό!) νερό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το φοράτε (και άρα το τεντώνετε) θα κάνει τον καβάλο να ανοίξει. Στη συνέχεια βγάλτε το, αφήστε το να στεγνώσει και ετοιμαστείτε να το ξαναφορέσετε!

Αν σας στενεύει στη μέση 

3. «Μεγαλώστε» τη ζώνη της μέσης

Ξεκινήστε σκίζοντας προσεκτικά τις ραφές στο πλάι της ζώνης του τζιν 6 με 7 εκατοστά και συνεχίστε κόβοντας με ένα ψαλίδι τη ζώνη στο ίδιο σημείο. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να ράψετε μια λωρίδα από τζιν ύφασμα κι έτσι να μεγαλώσετε το πλάτος του τζιν σας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις