Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Ντου» οπαδών της ΑΕΚ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Ντου» οπαδών της ΑΕΚ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χτες (10/5) το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Τα επεισόδια έγιναν δύο ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, περισσότεροι από 200 οπαδοί της ΑΕΚ έφτασαν ένα στενό πριν τα γραφεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ στην Ομόνοια (Μενάνδρου 58). Διαβάστε ακόμα Πόσο κοστίζει […]

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χτες (10/5) το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Τα επεισόδια έγιναν δύο ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, περισσότεροι από 200 οπαδοί της ΑΕΚ έφτασαν ένα στενό πριν τα γραφεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ στην Ομόνοια (Μενάνδρου 58).

Διαβάστε ακόμα

Πόσο κοστίζει ο Ισπανός διαιτητής του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Εκεί υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αν και οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν ήρθαν ποτέ σε επαφή με την Αστυνομία να είχε φροντίσει για αυτό.

Να σημειωθεί πως τα γραφεία των οπαδών του ΠΑΟΚ φυλάσσονται από την ΕΛ.ΑΣ αυτές τις ημέρες λόγω του Σαββατιάτικου τελικού.

Επιπλέον, τα ξημερώματα του Σαββάτου θα ξεκινήσουν από τη Θεσσαλονίκη περίπου 200 πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ για τον μεγάλο τελικό στο ΟΑΚΑ, όπου θα βρίσκονται περίπου 18.000 φίλοι της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις