Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η… υπόσχεση Γιαννακόπουλου – «Θα ήταν λάθος…»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η… υπόσχεση Γιαννακόπουλου – «Θα ήταν λάθος…»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τόνισε- μεταξύ άλλων- τους σκοπούς του για τον Ερασιτέχνη. Μιλώντας στην εφημερίδα «Sportime», επανέλαβε την πρόθεσή του να αναλάβει συνολικά τον Ερασιτέχνη. «Προς το παρόν δεν γνωρίζω τα νούμερα, τα στοιχεία, το ανθρώπινο δυναμικό». Και συνέχισε: «Για να γίνει κατανοητό, είναι σαν να αναφερόμαστε σε μία επιχείρηση -σύμφωνα […]

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τόνισε- μεταξύ άλλων- τους σκοπούς του για τον Ερασιτέχνη.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Sportime», επανέλαβε την πρόθεσή του να αναλάβει συνολικά τον Ερασιτέχνη. «Προς το παρόν δεν γνωρίζω τα νούμερα, τα στοιχεία, το ανθρώπινο δυναμικό».

Και συνέχισε: «Για να γίνει κατανοητό, είναι σαν να αναφερόμαστε σε μία επιχείρηση -σύμφωνα με όσα πρέπει να εξετάσουμε- χωρίς, όμως, να είναι επιχείρηση ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι σωστό να πω κάτι τώρα. Θα ήταν λάθος, το καταλαβαίνετε. Όμως θα τον πάρω τον Ερασιτέχνη, με βεβαιότητα».

Διαβάστε ακόμα

Παναθηναϊκός: Κίνηση ανθρωπιάς – Δίνει όλα τα έσοδα

Όσο για το πότε αναμένονται εξελίξεις, θεωρεί πως «κάτι καλύτερο μπορεί να κάνει, έπειτα από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει», ενώ απαντώντας και στην ερώτηση για αν η οικογένεια Γιαννακόπουλου επιστρέφει στον Ερασιτέχνη, σχολίασε πως: «Ναι, μπορούμε να το πούμε κι έτσι. Είναι τιμητικό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις