Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Στην επίθεση ο Κασιδιάρης «Παρά φύσιν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην επίθεση ο Κασιδιάρης «Παρά φύσιν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ»

Σε μια σκληρή επίθεση άνευ προηγουμένου κατά της κυβέρνησης προχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Στην ομιλία του με αφορμή το άρθρο 8 του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, χαρακτήρισε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μη φυσιολογικούς και παρά φύσιν. Ενώ δήλωσε πως «ζουν σε έναν κόσμο που όλα είναι ροζ και δεν […]

Σε μια σκληρή επίθεση άνευ προηγουμένου κατά της κυβέρνησης προχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Στην ομιλία του με αφορμή το άρθρο 8 του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, χαρακτήρισε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μη φυσιολογικούς και παρά φύσιν.

Ενώ δήλωσε πως «ζουν σε έναν κόσμο που όλα είναι ροζ και δεν υπάρχουν φύλα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει εθνομηδενιστικά νομοθετήματα. Μιλάμε για την ύστατη παρακμή, την οριστική διάλυση των πάντων, τον απόλυτο εκφυλισμό. Φυσιολογικό είναι ό,τι εξελίσσεται σύμφωνα με τη φύση, στη φύση δυνατότητα αναπαραγωγής έχουν τα ετερόφυλα άτομα.

Διαβάστε ακόμα:
Το σχέδιο Μητσοτάκη για στήριξη της οικογένειας

Αν εσείς σήμερα νομοθετείτε να υιοθετούν παιδιά τα ομόφυλα άτομα, δεν είστε φυσιολογικοί, είστε παρά φύσιν. Στόχος είναι η διάλυση της οικογένειας που είναι το βασικό κύτταρο του εθνικού κράτους.

Έχετε στόχο να διαλύσετε τον πυρήνα της κοινωνίας, να ισοπεδώσετε το εθνικό κράτος, ένα κλασικό σχέδιο της παγκοσμιοποίησης στο οποίο αντιστέκεται μόνο η Χρυσή Αυγή»

Ομως ο κ. Κασιδιάρης δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ασκεί ρατσισμό σε βάρος όσων σκέφτονται φυσιολογικά και με αφορμή το κείμενο των 60 και πλέον πανεπιστημιακών ανέφερε ότι τους έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ να υπογράψουν ένα έγγραφο που βρίθει αντιεπιστημονικών απόψεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις