Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σοβαρά προβλήματα για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σοβαρά προβλήματα για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Σοβαρό πρόβλημα για τον Ταχτσίδη – Μετά την κάκιστη εικόνα του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα, ο παίκτης πήγε να διασκεδάσει. Αυτό εξόργισε τη διοίκηση. Η παρουσία του Παναγιώτη Ταχτσίδη στα μπουζούκια, το βράδυ της Κυριακής, μετά την «βαριά» ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΣ Γιάννινα έφερε μπελάδες. Εκπληκτικός ο ΠΑΣ Γιάννινα, κατατρόπωσε τον Ολυμπιακό! (vids) Η […]

Σοβαρό πρόβλημα για τον Ταχτσίδη – Μετά την κάκιστη εικόνα του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα, ο παίκτης πήγε να διασκεδάσει.

Αυτό εξόργισε τη διοίκηση.

Η παρουσία του Παναγιώτη Ταχτσίδη στα μπουζούκια, το βράδυ της Κυριακής, μετά την «βαριά» ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΣ Γιάννινα έφερε μπελάδες.

Εκπληκτικός ο ΠΑΣ Γιάννινα, κατατρόπωσε τον Ολυμπιακό! (vids)

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάλεσε σε απολογία τον παίκτη, όντας άκρως δυσαρεστημένη με την απόφαση του 27χρονου άσου να «το ρίξει έξω», ενώ είχε προηγηθεί το 0-3 των «Ζωσιμάδων» και λίγο αργότερα η επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη σε παίκτες και τεχνικό τιμ με αφορμή την κάκιστη εικόνα των «ερυθρόλευκων» στον αγωνιστικό χώρο.

Οργή Μαρινάκη: Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας

Το κλίμα είναι πάρα πολύ βαρύ στον Ολυμπιακό και πολλοί παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά.

Η έξοδος του Ταχτσίδη προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης, η οποία θα περιμένει να ακούσει τις εξηγήσεις που έχει να δώσει ο διεθνής μέσος και θα αποφασίσει ανάλογα αν θα τον τιμωρήσει.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις