Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στην Ευρώπη μαζί με την τεράστια λεία η οικιακή βοηθός
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ευρώπη μαζί με την τεράστια λεία η οικιακή βοηθός

Του Πέτρου Καρσιώτη H Βραζιλιάνα οικιακή βοηθός που αφαίρεσε 200.000 ευρώ από το σπίτι του εργοδότη της κοντά στη Βόνιτσα, έχει διαφύγει σε ευρωπαϊκή χώρα και ίσως από εκεί στη χώρα της! Πληροφορίες της Alphafreepress αναφέρουν ότι η 37χρονη καλλίγραμμη, ταξίδεψε αεροπορικώς μέσω του Ελευθέριος Βενιζέλος, πριν ακόμη η κλοπή-μαμούθ των 200.000 ευρώ, γίνει αντιληπτή από […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

H Βραζιλιάνα οικιακή βοηθός που αφαίρεσε 200.000 ευρώ από το σπίτι του εργοδότη της κοντά στη Βόνιτσα, έχει διαφύγει σε ευρωπαϊκή χώρα και ίσως από εκεί στη χώρα της!

Πληροφορίες της Alphafreepress αναφέρουν ότι η 37χρονη καλλίγραμμη, ταξίδεψε αεροπορικώς μέσω του Ελευθέριος Βενιζέλος, πριν ακόμη η κλοπή-μαμούθ των 200.000 ευρώ, γίνει αντιληπτή από τον κάτοχο των χρημάτων και τη σύζυγό του!

Ίσως έφυγε με άλλη πτήση για τη χώρα της

Η Αστυνομία είναι σε επαφή με τις αρχές της ευρωπαϊκής χώρας για την έκδοση διεθνούς εντάλματος αλλά και για να διαπιστωθεί αν από εκεί ταξίδεψε με άλλη πτήση για τη χώρα της.

Φύλαγε τις οικονομίες του στη ντουλάπα

Όλα προέκυψαν από την έρευνα της Αστυνομίας στα ονόματα της λίστας επιβατών των πτήσεων λίγες ώρες μετά την κλοπή από το σπίτι απόμαχου ναυτικού, ο οποίος φύλαγε τις οικονομίες μιας ζωής μέσα στη ντουλάπα του σπιτιού.

Όπως προκύπτει η 37χρονη ενήργησε βάσει σχεδίου.

Ξαναχτύπησαν οι «μαϊμού» τεχνικοί – Το μαρτύριο μιας ηλικιωμένης

Προσποιήθηκε ότι κοιμόταν

Τη νύχτα της κλοπής, προσποιήθηκε ότι κοιμόταν για να διαπιστώσει ότι κοιμήθηκε πραγματικά το ανδρόγυνο των εργοδοτών της.

Μέσα στη νύχτα, σηκώθηκε αθόρυβα πήγε στη ντουλάπα που ήταν ανασφάλιστη, πήρε τα 200.000 ευρώ και έφυγε από το σπίτι με προορισμό την Αθήνα.

Στις 6 το πρωί πετούσε για Ευρώπη

Στις 6 το πρωί, πριν ξυπνήσουν οι εργοδότης, εκείνη πετούσε προς την Ευρώπη.

Ο συνταξιούχος  ναυτικός, δεν τη βρήκε στο σπίτι άρχισε να την αναζητά ενώ έπαθε σοκ όταν αναζήτησε και τα χρήματα και δεν βρήκε ούτε ευρώ!

Ήταν τα χρήματα που έβγαλε στις θάλασσες

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι επρόκειτο ουσιαστικά για όλη του την περιουσία που έβγαλε ο ναυτικός στη θάλασσα επί δεκαετίες.

Τα απέσυρε από την τράπεζα λόγω capital controls

Τα χρήματα τα είχε τοποθετήσει σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά πριν ισχύσουν τα capitals control, θορυβημένος από το κλίμα της εποχής και τα φημολογούμενα, τα απέσυρε.

Επικίνδυνος Αφγανός καταζητείται για τη δολοφονία του 20χρονου

Η μυστική κρύπτη έγινε αντιληπτή

Τον τελευταίο καιρό τα έκρυβε στη ντουλάπα, αλλά σύμφωνα με την καταγγελία του η  κρύπτη έγινε αντιληπτή από την οικιακή βοηθό η οποία εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στο σπίτι, βοηθώντας τον συνταξιούχο ναυτικό και τη σύζυγό του.

Αλλόφρων κατήγγειλε την κλοπή – μαμούθ

Ο ίδιος όταν αντελήφθη ότι οι κόποι μιας ζωής στις θάλασσες όλου του κόσμου είχαν γίνει καπνός, κατέφυγε στην Αστυνομία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις