Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νέο μήνυμα Καμμένου για τους Έλληνες στρατιωτικούς
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο μήνυμα Καμμένου για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Νέο μήνυμα για τους Έλληνες στρατιωτικούς στέλνει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Ο κος Καμμένος συμμετείχε στο Άτυπο Συμβούλιο των υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια, από όπου κατήγγειλε για μια ακόμη φορά την υπόθεση με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Επιπλέον, ευχαρίστησε την Ύπατη Εκπρόσωπο και τους ομολόγους του για τη […]

Νέο μήνυμα για τους Έλληνες στρατιωτικούς στέλνει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο κος Καμμένος συμμετείχε στο Άτυπο Συμβούλιο των υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια, από όπου κατήγγειλε για μια ακόμη φορά την υπόθεση με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Επιπλέον, ευχαρίστησε την Ύπατη Εκπρόσωπο και τους ομολόγους του για τη μέχρι τώρα υποστήριξή τους και ζήτησε τη συνέχιση των προσπαθειών για την άμεση απελευθέρωση των Ευρωπαίων στρατιωτικών.

Διαβάστε ακόμα

Πρώην υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ εκβίασε γνωστό δικηγόρο

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, οι υπουργοί Άμυνας ενημερώθηκαν από την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας Φεντερίκα Μογκερίνι για τις εξελίξεις στη διαδικασία ανάπτυξης των διαφόρων παραμέτρων της Ευρώπης της Άμυνας.

Η ελληνική πλευρά ανέδειξε τη σημασία της εκπαίδευσης των κυανοκράνων σύμφωνα με το Διεθνές Ανθρωπιστικό Δίκαιο και κυρίως στην προστασία γυναικών και παιδιών στις ένοπλες συγκρούσεις και το έργο που επιτελείται στο πολυεθνικό κέντρο που φιλοξενούμε στη Μακεδονία.

Επίσης, ενημέρωσε για την πρόθεσή της να ζητήσει να ανατεθεί στην Ελλάδα η διοίκηση της θαλάσσιας επιτήρησης της επιχείρησης του ΟΗΕ στην περιοχή μεταξύ Λιβάνου και Κύπρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις