Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δριμύ κατηγορώ Ανδρουλάκη σε Τσίπρα: «Ψεύδεται»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δριμύ κατηγορώ Ανδρουλάκη σε Τσίπρα: «Ψεύδεται»

Ότι ψεύδεται ο Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζει ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του από τη Λέσβο, όπου υποστήριξε ότι την ευθύνη για την αύξηση στο 24% τού ΦΠΑ έχει η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, με το mail Χαρδούβελη. «Η πολιτική για να έχει προστιθέμενη αξία πρέπει να βασίζεται στην αλήθεια και σε κοινά αποδεκτά δεδομένα. Δημοκρατία σημαίνει, μεταξύ άλλων, και […]

Ότι ψεύδεται ο Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζει ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του από τη Λέσβο, όπου υποστήριξε ότι την ευθύνη για την αύξηση στο 24% τού ΦΠΑ έχει η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, με το mail Χαρδούβελη.

«Η πολιτική για να έχει προστιθέμενη αξία πρέπει να βασίζεται στην αλήθεια και σε κοινά αποδεκτά δεδομένα. Δημοκρατία σημαίνει, μεταξύ άλλων, και σεβασμός στην πραγματικότητα. Ο κ. Τσίπρας συνελήφθη για ακόμη μια φορά να ψεύδεται, αναφερόμενος στην αύξηση του ΦΠΑ στο 24% στα νησιά από την 1η Ιουλίου», σχολίασε ο κος Ανδρουλάκης.

Διαβάστε ακόμα

Ο Μητσοτάκης μίλησε για όλα – «Ο κ. Τσίπρας είναι ήδη παρελθόν»

Και προσέθεσε: «Πρόκειται περί ψεύδους καθώς την ανατροπή του ευνοϊκού φορολογικού καθεστώτος στη νησιωτική Ελλάδα υπέγραψε ο κ. Τσίπρας τον Ιούλιο του 2015, έπειτα από την 17ωρη διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Έπειτα από ερώτηση μου, ο αρμόδιος Επίτροπος κ. Μοσκοβισί κατηγορηματικά είχε απαντήσει ότι ήταν πρωτοβουλία της σημερινής κυβέρνησης η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά καθώς και ότι η Επιτροπή είναι έτοιμη να συζητήσει προτάσεις για την μείωση του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις