Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η Λέσβος σε αναβρασμό (pics+vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Η Λέσβος σε αναβρασμό (pics+vid)

Αναβρασμός επικρατεί στη Λέσβο την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ στη Μυτιλήνη  από νωρίς το μεσημέρι χιλιάδες κάτοικοι άρχισαν να συγκεντρώνονται για ένα πρωτόγνωρο για το νησί, συλλαλητήριο, καθώς οι διαδηλωτές πλησιάζουν τους 3.000.  Οπως μεταδίδει μέσω Twitter ο Γιώργος Χρηστίδης ανταποκριτής του […]

Αναβρασμός επικρατεί στη Λέσβο την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ στη Μυτιλήνη  από νωρίς το μεσημέρι χιλιάδες κάτοικοι άρχισαν να συγκεντρώνονται για ένα πρωτόγνωρο για το νησί, συλλαλητήριο, καθώς οι διαδηλωτές πλησιάζουν τους 3.000. 

Οπως μεταδίδει μέσω Twitter ο Γιώργος Χρηστίδης ανταποκριτής του Spiegel, καταστηματάρχες του νησιού διαμαρτύρονται για τις οικονομικές αδικίες (ιδίως την διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ), οι κάτοικοι ζητούν την εκκένωση της Μόρια, κρατώντας πανό:

«Η Μόρια δεν μπορεί να ζει στην απειλή» και «SOS Μόρια, δώστε λύση τώρα».

Από νωρίς το απόγευμα έκανε την εμφάνιση της και ομάδα αντιεξουσιαστών με κράνη, μαντήλια και καδρόνια με κόκκινες σημαίες.

Διαβάστε ακόμα:

Πόλη… φάντασμα η Μυτιλήνη λόγω επίσκεψης Τσίπρα

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο twitter του ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Νίκος Υποφάντης, οι οποίες καταδεικνουν την «απόβαση» των ΜΑΤ για την ομιλία Τσίπρα.

Από το πρωί, μπήκε λουκέτο στην αγορά της Μυτιλήνης, καθώς όλα τα καταστήματα παρέμειναν κλειστά. 

Λαοθάλασσα στην πλατεία Σαπφούς Μυτιλήνης……. Όλη η Λέσβος στο πόδι για την ομιλία του Πρωθυπουργού

Gepostet von LesvosPost.com am Donnerstag, 3. Mai 2018

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις