Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στην αντεπίθεση οι Anonymous Greece – Έτσι «απάντησαν» στους Τούρκους
ΕΛΛΑΔΑ

Στην αντεπίθεση οι Anonymous Greece – Έτσι «απάντησαν» στους Τούρκους

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι Anonymous Greece… χτυπώντας την Τουρκία με ένα άτυπο «κυβερνοπόλεμο» να έχει ξεκινήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποίησαν 13.000 τουρκικά ρούτερ και σέρβερ και ισοπέδωσαν τουρκικό κανάλι. Διαβάστε ακόμα Απανωτές επιθέσεις Τούρκων σε ελληνικές ιστοσελίδες Οι Anonymous Greece, λοιπόν, δεν άφησαν… αναπάντητο το τελευταίο χτύπημα των Τούρκων χάκερ στο ΑΠΕ, «ρίχνοντας» για 12 […]

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι Anonymous Greece… χτυπώντας την Τουρκία με ένα άτυπο «κυβερνοπόλεμο» να έχει ξεκινήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποίησαν 13.000 τουρκικά ρούτερ και σέρβερ και ισοπέδωσαν τουρκικό κανάλι.

Διαβάστε ακόμα

Απανωτές επιθέσεις Τούρκων σε ελληνικές ιστοσελίδες

Οι Anonymous Greece, λοιπόν, δεν άφησαν… αναπάντητο το τελευταίο χτύπημα των Τούρκων χάκερ στο ΑΠΕ, «ρίχνοντας» για 12 ώρες το κορυφαίο τηλεοπτικό δίκτυο Channel 24TV.

Αναλυτικά, το μήνυμα των Anonymous Greece στην ιστοσελίδα medium. com έχει ως εξής:

«Anonymous Greece: Το κορυφαίο τουρκικό κανάλι Channel 24TV και 12.987 δρομολογητές της Cisco από την Τουρκία

Ένα μήνυμα προς την Τουρκία: κυβέρνηση, πολίτες, χάκερ

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σκοτώνει Κουρδούς και ο στόχος του είναι να αναδημιουργήσει το ISIS με την επιχείρηση στην Αφρίν. Ο Ερντογάν θέλει να έχει την πρώτη δύναμη στην Ανατολή, αλλά δεν το καταφέρνει, νομίζει ότι μπορεί να κάνει ο,τιδήποτε, αγνοώντας τα παιδιά και τους αθώους ανθρώπους που σκοτώθηκαν στο Αφρίν, Είστε τρομοκράτες!

Τώρα σχετικά με το θέμα των 8 Τούρκων στρατιωτών.

Οι 8 στρατιώτες ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα! Και η Ελλάδα, όπως κάθε πολιτισμένη χώρα, τους έδωσε. Οποιαδήποτε χώρα θα το έκανε!

Και τώρα για το ζήτημα των 2 Ελλήνων στρατιωτών.

Οι δύο Έλληνες στρατιώτες διέσχισαν κατά λάθος τα σύνορα της χώρας. Και τους έχετε στη φυλακή για 63 ημέρες. Δεν έκαναν τίποτα, απλά εξαιτίας της ομίχλης έχασαν τον προσανατολισμό τους. Σκεφτείτε τώρα ποιος είναι πιο πολιτισμένος.

Χακαρίστηκαν 12.987 τουρκικά router και σέρβερ

Περισσότεροι από 12.987 τουρκικοί δρομολογητές και διακομιστές έχουν παραβιαστεί μέσω χάκινγκ. Όλα αυτά τα router και οι σέρβερ προέρχονται από την εταιρεία τηλεπικοινωνιών ISP Turk Telecom. Ο λόγος που τα παραβιάσαμε είναι επειδή με όλους αυτούς τους server στην κατοχή μας, είμαστε σε θέση να επιτύχουμε μια σημαντική επίθεση στη δική σας χώρα με τα δικά σας IP. Όλοι οι σέρβερ και τα router σας ανήκουν σε εμάς και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για οποιαδήποτε επίθεση θέλουμε να ξεκινήσουμε.

Η επίθεση στο κορυφαίο τουρκικό κανάλι Channel 24 TV

Το δίκτυο και ο ιστότοπος της τουρκικής τηλεόρασης Channel 24 (www.yirmidort.tv) έχει δεχτεί τεράστια επίθεση στον κυβερνοχώρο τις τελευταίες 12 ώρες. Και μαντέψτε πού είναι το αστείο εδώ. Τα ριψοκίνδυνα τουρκικά router και σέρβερ επιτίθενται στο δικό σας τηλεοπτικό κανάλι.

Και σκεφτείτε κάτι ακόμα. Οι εκλογές σας έρχονται. Και οι επιθέσεις θα είναι πιο δυνατές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις