Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Α/ΓΕΕΘΑ στις ΗΠΑ μετά τις υπογραφές για τα F-16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Α/ΓΕΕΘΑ στις ΗΠΑ μετά τις υπογραφές για τα F-16

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις υπογραφές για τα F-16, ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, επισκέπτεται από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη τις ΗΠΑ. Ο Α/ΓΕΕΘΑ θα έχει συνάντηση με τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ-Chairman of the Joint Chiefs of Staff, General Joseph F. Dunford US Marine Corps. Επίσης, θα συναντηθεί με Υπηρεσιακούς Παράγοντες του […]

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις υπογραφές για τα F-16, ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, επισκέπτεται από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη τις ΗΠΑ.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ θα έχει συνάντηση με τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ-Chairman of the Joint Chiefs of Staff, General Joseph F. Dunford US Marine Corps.

Επίσης, θα συναντηθεί με Υπηρεσιακούς Παράγοντες του Υπουργείου Άμυνας και θα συμμετάσχει σε εκδήλωση του Center for Strategic and International Studies.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Προκόπης Παυλόπουλος δέχτηκε την ύψιστη τιμή

Το γιατί η συγκυρία είναι εξαιρετική το επισημαίνει δημοσίευμα του Militaire.gr, το οποίο αναφέρει πως ο  Α/ΓΕΕΘΑ προσγειώθηκε στην Ουάσινγκτον την ίδια στιγμή που στην Αθήνα “έπεφταν” οι υπογραφές για την αναβάθμιση 85 αεροσκαφών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πρόγραμμα το οποίο πέρασε από “σαράντα κύματα” και ολοκληρώθηκε στο παρά ένα της λήξης της διορίας που είχαμε για την απάντηση στην αμερικανική προσφορά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις